Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Siz Ne Kadar Özelsiniz? Birbirinden Gereksiz Gizli Yeteneklerini Paylaşırken Kahkaha Attıran 18 Kişi

Siz Ne Kadar Özelsiniz? Birbirinden Gereksiz Gizli Yeteneklerini Paylaşırken Kahkaha Attıran 18 Kişi
0
97

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-2a8e01b6edd6585d8a030ff61d60c17d0406bc98.jpg

Reddit kullanıcıları, yalnızca kendilerine özel olan bâtın yeteneklerini paylaşmışlar ve birbirinden gereksiz bu maharetleriyle herkese sağlam bir kahkaha attırmışlar. Pekala sizin var mı saklı bir yeteneğiniz?

Kaynak: ...
1. "Horoz üzere ötebiliyorum. Hatta ödül bile aldım bu yeteneğimle! Eşimle birinci buluşmamızda ona da ötmüştüm, anında düştü bana." ????

2. "Gerçek hayatta altıma kaçırmadan düşlerimde işeyebiliyorum."

3. "Dişlerimin ortasında büyük bir boşluk var. Dilimi oraya sıkıştırıp bıraktığımda kırılan kemik sesine emsal acayip bir ses çıkarabiliyorum."

4. "Tek gözümü hareket ettirebiliyorum. Küçükken annem öğretmişti bunu bana, üniversitedeyken hoşlanmadığı erkekleri korkutmak için kullanıyormuş."

5. "Bütün ayak parmaklarımı teker teker hareket ettirebiliyorum. Çocukken zorla öğlen uykusuna yatırıldığım periyot kazandım bu yeteneğimi."

6. "Teknolojiyle ilgili acayip bir gücüm var. Ne vakit birisi bana bozulan aletini getirse ben daha dokunmadan düzeliyor..."

7. "Kulaklarımı hareket ettirebiliyorum."

8. "Girdiğim hiçbir sıra ilerlemiyor! Ya birisinin kartı yanılgı veriyor, ya olay çıkıyor. Yandaki tüm sıralar ilerlerken benim girdiğim sıra saatlerce duruyor o denli."

9. "Saate hiç bakmadan vakti hakikat kestirim edebiliyorum, en fazla 3 dakika geç ya da erken buluyorum. Başımın içinde daima çalışan bir saat var galiba."

10. "Sesim çok yüksek çıkıyor, lisedeyken 300'ten fazla öğrenciye seslenmiştim. Hatta bir orta gittiğim konserde müziğe eşlik ederken herkes dönüp bana bakmıştı."

11. "Gerçekten ilgi duyduğum yeni bir şey bulduğumda, resmen obsesif formda aylarca hiç aralıksız birebir şeyi yapabiliyorum."

'Mesela bir haftada 10 kitap okumuştum, 15 dönemlik diziyi bir aydan az müddette bitirmiştim, imtihandan evvel ders kitabımı bir günde bitirmiştim falan filan.'

12. "Çoğu insan odaklarını değiştirip gördüklerini bulanıklaştırmayı yapamıyormuş diye okumuştum..."

13. "Özellikle üzüm ve patlamış mısır üzere minik yiyecekleri havaya atıp ağzımla yakalayabiliyorum."

14. "Eskiden telefonumla çok uğraştığım için elimdeki nesnelerin birçoklarını hiç bakmadan çevirebiliyorum."

15. "Dirseğimi yalayabiliyorum lakin girdiğim her ortamda dirseğimi yalamaktan diğer hiçbir işe yaramadı bu yetenek..."

16. "İlk sefer tanıştığım insanların, ailelerindeki tek çocuk mu, abi/abla mı yahut en küçük kardeş mi olduklarını çözebiliyorum."

'Hatta başıma gelen garip bir olay var. Birkaç sene evvel tanıştığım bir bayanı hiç çözememiştim, en son 'İkiz kardeşin var mı?' diye sormuştum. Bana öylece bakakaldı.'

17. "İnsanların yalnızca sesinden nasıl göründüklerini varsayım edebiliyorum. İddialarım şu ana kadar %95 civar hakikat çıktı."

18. "Koltuğa uzanıp yapacağım tüm işlerimi sonsuza kadar erteleyebiliyorum." ????

Sizin var mı zımnî bir yeteneğiniz? Yorumlarda paylaşın!