Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

siz olsanız ne yapar ne düşünürsünüz?

siz olsanız ne yapar ne düşünürsünüz?
0
339

Similar threads

Arkadaşlar uzun gelecek lakin lütfen asistan olun bana Hani sorun bende mi anlamam lüzumlu? Lütfen Allah aşkına okuyun ve sorduğum sorulara siz olsanız ne yapar ne düşünürsünüz bunu dile getirin lütfen!!!! Öncelikle soruyu her ortak düşünün yani erkekseniz kız dost , bayansanız erkek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Sorum başlıktan da anlaşıldığı gibi; Kıza onun sülalesindeki bazı şahısların facebook hesaplarını ele geçirdiğimi itiraf edersem, gerekçem de onun yakınlarıyla ne konuştuğunu, benim hakkımda konuşup konuşmadığını fazla merak etmiş olmam Hem ona onun morali bozulmasın diye kendi facebook'unu ele...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Bi kız için forumun bu bölümüne kaç konu açtım bilenler bilir Diğer biriyle çıkıyor bundan böyle Dün mektep çıkışı yeni sevgilisini öptü Benim sinirden tepem attı bi lahza benzeri o sevgilisine de o kıza da karşı o kadar bi kin duydum ki içimde, nefret duygusu yani İşin aslı şu ben bundan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Bir kızdan hoşlanırsınız ona 1 yıldan sonra hoşlandığınızı söylersiniz,daha sonra da bi yerlerde oturması için bi anekdot verirsiniz fakat red ederilk önce daha sonra bir gün telefonunuz çalar arayan onun arkadaşı ve onun buluşmak istediğini söylerSizde kabul edip ertesi gün dersiniz sonradan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Slm arkadaşlar LÜTFEN DALGA GEÇİÇİ YORUMLAR YAPMAYINIZ SEVDİĞİMİN KARŞISINA DÜZGÜN BİRİ GİBİ ÇIKMAK İSTİYORUM 1) Ortaokuldaydım 6 sınıftayken 7 sınıf bir kız vardı mektep çıkışında el ele tutuşurduk felan okulun kapısına değin ( Yüzünü bile hatırlamıyorum ) 2) Oturduğum şehirde bir sevgilim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt