siz olsaniz ne yapardiniz? yada dogru o* ne??? mrhb meleklerimben almanyaya gelin geldim26 yasindayim4 yıllık evli ve bi kizim vardaha bu ay 1 yasina girecekyakla* 3 ay değin önce esimin kumar oynadigini bana yalar söyledigini ögrendimbunlarla birlikte bana benden ayrilmak istedigini beni sevmedigini söyledibunlarin üzerine ben ona olsun atlatiriz yeterki isteyelim dedim ve hlada israr ediyorumlakin o bana karsi bisey hissetmedigini herseyin ya oldugunu söylüyolakin bu 4 seneyi ele alirsak en ince ayrintilara değin yapan birisiydien ufak sey mesela disari cikarkende gelirkende beniöpmeden gidtmezdihatta kırgın oldugumda bile gelip ne olur ne olmaz küs gitmeylim diye gönlümü alir öyle cikardineyse ve ben dün ögrendimki bu birisine takilmiseskilerinden birisive kiz bunu istememisfakat kiz nisanliymis yada söyzlü belli deilim pekbunu duymak nasil bi duygu siz düsününhelede evliysenizve helede ona bu vakit icerisinde tekrar a*** olmus isenizbu nasil biseydir anlamiyorumanlayamamda bi insan böyle seyler yapmaz bi cok sey var söyledigi benim canimi yakan lakin onlari sirf benden ayrilmak istedigi icin söyledigine inaniyorum bu durumda ne yapmaliyim benim kafa durmus vaziyette hala soktayim bu 3 aydir ve üzerine bu?? allahim islah eylesin ve en kisa zamanda benim ona yalvardigim gibi oda bana yalvarsin insallah amin