Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Siz Olsanız Ne Yapardınız??

Siz Olsanız Ne Yapardınız??

Similar threads

Bir kızdan hoşlanırsınız ona 1 yıldan sonra hoşlandığınızı söylersiniz,daha sonra da bi yerlerde oturması için bi anekdot verirsiniz fakat red ederilk önce daha sonra bir gün telefonunuz çalar arayan onun arkadaşı ve onun buluşmak istediğini söylerSizde kabul edip ertesi gün dersiniz sonradan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Bir günlüğüne erkek olsanız ne yapardınız? Evet arkadaşlar bir günlüğüne erkek olsanız ne yaparsınız? Hadi bakalım yalnızca bir günlük iyi değerlendirelim buyrun  
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
2019 milli piyango talihlisi siz olsanız para ile ne yapardınız? evet her yıl gelenekselleşen yılbaşı çekilişleri ve yine gelenekselleşen yeni yıl sorusu Bu yıl büyük ikramiye size çıksa o para ile neler yaparsınız? Ev otomobil alırım meslek kurarım destek yaparım diyenler Valla Çıksa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
kızla dersanede aynı sınıftaydık tanışmadık konuşmadık da hiç face den konuşmayı düşünüyorum siz olsanız nasıl yapardınız ne derdiniz yöntemleriniz neler fikirlerinize ihtiyacım var tezgâhtar olur musunuz
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
selam arkadaşlar başımdan geçen bir durum hakkında sizlerden us edinmek istiyorum geçen hafta bir mağazaya gitmiştim mahsul aldığım kız birazcık takılır gibi oldu espri flan yaptı ben öyle tepki vermedim o lahza için aklımda birşey yoktuama çıkınca hoşlandığımı farkettim 3 gün geçmesine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,949Kullanıcılar
SOPAROGLANSon üye
Üst Alt