Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Siz olsanız ne yaparsınız Allah aşkına? Belli sizinde yaranız vardır!

Siz olsanız ne yaparsınız Allah aşkına? Belli sizinde yaranız vardır!
0
114

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar uzun gelecek lakin lütfen asistan olun bana Hani sorun bende mi anlamam lüzumlu? Lütfen Allah aşkına okuyun ve sorduğum sorulara siz olsanız ne yapar ne düşünürsünüz bunu dile getirin lütfen!!!!

Öncelikle soruyu her ortak düşünün yani erkekseniz kız dost , bayansanız erkek arkadaşınız olarak

1 yıllık bir ilişkiniz var ve 9 aydır bu insanla aynı evi paylaşıyorsunuz
Sevgiliniz bir avm'de işe başlıyor Dost olmak istiyor ve ediniyor ama aralıksız muhabbet edip birlikte yemek yediği kişi karşı cinsten biri
Kim bu kişi , beni de tanıştırsana dediğinizde değil ya sen kimsin seni onla tanıştırıcam ne diyeceğim ona, kim olduğunu söyleyeyimde yarın git karşısına çık dimidiyor Tartışıyorsunuz ve ayrılma noktasına geliyorsunuz Derken kızın kim olduğunu öğreniyorsunuz lakin bir şey yapmıyorsunuz
Bu birey birgün sevgilinizin telefonuna diğer biriyle haber yollayıp bir şey soracağım diye telefon numarasını yolluyor sevgiliniz bu kişiyi ekliyor ve whatsaap üzerinden konuşuyorlar yanınızda Bu birey sende mi işten ayrıldındiye souyor ve sevgiliniz hayır ama yarın çıkışımı vereceğimdiyor ve bunun üzerine o kişiden şu msj geliyor hadi ya ben bu kdr çabuk beklemiyordum,hani çıkışını verirsin ama birkaç gün daha kalırsın diyordum bu kdr erken beklemiyordum!!! Sevgiliniz iş ile ilgili kısımlara cvp veriyor fakat geri kalanına yanıt vermiyor Daha doğrusu bütün yazıyor fakat sonra yollmayıp siliyor Bu kişide bekleyip sonra rahatsız ettim yazıyor Sevgiiliniz ne rahatsızlığı yazıyor fakat silip yollamıyor 15 dk daha geçiyor bu birey görüşürüz yazıyorArkadaşım diyen birey ısrarla yazıyor ve sevgiliniz cvp vermiyor Tabii bu süreçte siz tartışıyorsunuz bu kim nedir diye ve ne soracakmış sorsana diyorsunuz lakin sevgiliniz kızıp ne soracaksa sorar zaten deyip bu soruyu sormuyor Aradan bütün bir saat geçiyor ve yanıt alamayan birey her yerde yazıyor ve soruyor sen bugün neden 3'te çıktın ?diye Siz o an orda olmayan sevgilinizin whatsap resmini birlikte olduğunuz bir resimle değiştiriyorsunuz Bunun üstüne o kişi durumuna şunu yazıyor elma dersem çık armut dersem çıkma diye öğrettiler bize benimle elma lütfen siniriniz tavan yapıyor diyorsunuz sevgilinize bu kız sana ilgi duyuyor vs diye lakin red ediyor sevgiliniz
daha sonra siz gizli gizli telefonunuza kaydettiğiniz kızın numarasından kesintisiz whatspta online olma anlarını takip ediyorsunuz her ikisinin Ve ne hikmetse sevgiliniz ve o kişinin her online olduğu ve whatsap'ı kapattığı saatler aynı Soruyorsunuz bunu sevgilinize fakat yazmıyor bana diyor
Aradan geçen süreçte sevgilinizle aynı yerde çalışan iki taraflı kankanız size gelip seninki bana geldi filanca kişiye söyle bana mesaj atmasın dedi diyor Gidip bunu kızaçocuğa söylüyor ve o kişi yalnızca 1 defa yazdım bir daha yazmadım diyor Sonradan sevgiliniz sarhoş olduğu bir anda size kızın sürekli yazdığını ve onun yazdıklarını sildiğini , kızın sevgilinizin meslek yerinden birine gidip onu bana ayarlasanadiye sevgilinizden bahsettiğini ve sizi bilmesine karşın bu tip bir yaklaşımla geldiğini görüyorsunuz Sevgiliniz yazmıyorum diye ısrar ediyor ve ekliyor en son kızın işlenmiş sen yama bana kız arkadaşın görür dimi diye mesaj attığını söylüyor
Sevgiliniz ayrıca kızın bu mesajları akşamları attığını ve siz farketmeden sildiğini belirtiyor sabahleyin yazmıyor mu dediğinizde niçin yazsın ama zaten orda yanıma kazanç diyor!!!
Her neyse siz sevgilinize güveniyor ve kızı iplememeye başlıyorsunuz Lakin sonunda kendinizce ya ben buna takılı kalmak istemiyorum madem yazışmıyorlar kızı engelleyeyim de yazmasın diyorsunuz kafam rahatlasın diyorsunuz çünkü hani sevgilinizde hata bulmasanız da böyle bir insanın ona hala yazması sizi rahatsız ediyor

Ve engellediğiniz günün ertesinde sevgiliniz sizle sabahtan yazışırken çalıştığı avm'den bir çocuğun ona sandviç getirdiğini bu fazla yermişin diye sorduğunu söylüyor ve ne değin iyi halk var dur ben kahvaltımı yapayım gelirim diyor ve whatsap'ı kapatıyor

Öğlene doğru size yazıyor ve diyor oysa :

sevgiliniz Filanca kişiyi niçin engelledin? haddini aşma lütfen
siz yazmıyorsan niye dert ettin anlamadım
sevgiliniz benim özelim beni ilgilendirir sen kimseyi engelleyemezsin
siz başladık yine
sevgiliniz sen kendimce rahata alıştın, kendine gel
siz rahatlıkla alakası yok yalnızca şunu de bana yazmıyorsan ve yazmasını istemiyorsan bu neden dert oldu acilen sana
sevgiliniz hayır bundan böyle arkadaşız, bana yazabilir, konuşurumda, konuşuyorumda,sabah kahvaltı ettik (!!!!!)
siz bana yazabilir ne çağırmak ya, arkadaşmısınız, daha düne kdr sövüp sayıyordun kıza! şimdi bana yazan eder, kahvaltı etmeler fln
sevgiliniz dün dedim sana, biz dost kaldık, dersini verdim dedim sana! biz onunla arkadaşız anladın mı?
siz neyse yaaa

Evet hemen soruyorum size durumu kendiniz ve sizin sevgiliniz ile yaşadığını bir şart olarak empati kurup böyle bir durumda öncelikle ne düşünürsünüz ve sonrasında ne yaparsınız?

1 Kimden geldiği emin olmayan(!) sandviçi yerken size kahvaltımı edeyim gelirim diyen sevgilinizi siz saf saf beklerken ,onun bir ayrıntıyı size kızana kadar gizlediğini ve o kişiyle sabahtan kahvaltısını birlikte ettiğini duyduğunuzda ne hissedersiniz?
2 Sizce sevgilinizin ona ilgi duyan ve sizin varlığınızı bilmesine rağmen ona alenen asılan millete onu bana ayarlasana diyen kişi ile konuşmasına müsade verir misiniz?
3 Bu kişinin arkadaşlığına itimat eder misiniz?
4Bu kişiyle sohbet eden dertleşen sevgiliniz sizle ilgili konuştuğunda bu kişinin onu sizden yana etkilemeyecek şeyler söyleyeceğine inanır mısınız?
5 Hergün günde 10 kez aynı zamanlama ile online olan kız şu anda hiç online olmuyorsa , ne düşünürsünüz?
6 Yazmıyorum dediği insanla acilen yazarım ederim konuşurum diyen bir sevgiliniz varsa ne yaparsınız?
7 Biz onla dost kaldık dediğinde yahu önceden neydiniz diye sormaz mısınız?

Not:Geçmişte bu kişinin sizin güveninizi kıracak bol miktarda hatası olduğunu da düşünün benzer konularda

Eklemek istediklerinizi açıkça belirterek lütfen açıklama yapınız

858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt