Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Siz Olsanız Neyapardınız?

Siz Olsanız Neyapardınız?
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Siz Olsanız Neyapardınız? Bu topikte İlginçBişey yapalım dedim ve düşüncelşerinizi alalımsizolsanizneyapardiniz5c5607446b77agifalt :puha: :puha: :puha: Adamın biri idam cezasına çarptırılıyor veeeee bir yapılan bi' adet var Adamın önüne bir horoz koyuyorlar Diyorlar ancak Bu horozu nasıl öldürürsen Cellatta seni öyle öldürecek Adam horozu o kadar bi' şekilde öldürmeli ama Cellat onu o şekilde öldürememeliyani bi' nevi o şekilde sizi öldürme ihtimeli olmamalı!!!!! Evet siz olsaydınız ne derdinizSoru Bu İstediğiniz fantaziyi yapın horoza lakin Cellat sizi O şekilde öldüremesin  

Similar threads

Kırmızı başlıklı kızın hikayesi (kurdun ağzından) Her gun yaptığım gibi ormanı temizlemeye cıkmıştım Orman benim evim, temiz tutmak da benim gorevim Derken bir kız beliriverdi Kırmızı başlık ve peleriniyle cok şupheli bir gorunumu vardı Kimin aklına gelir bu garip kıyafeti giymek Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Kırmızı başlıklı kızın hikayesi (kurdun ağzından) Her gün yaptığım gibi ormanı temizlemeye çıkmıştım Orman benim evim, pak yetişmek da benim görevim Derken bir kız beliriverdi Kırmızı başlık ve peleriniyle fazla değişken bir görünümü vardı Kimin aklına gelir bu garip kıyafeti giymek Bir cin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Kısa Ve Öz Twitter Sözleri Özlü Twitter Sözler Twitter Özlü Sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler, bu sayfamızda Twitter sayfasında paylaşacağınız kimi kısa, kimi uzun olan lakin kesinlikle kısa ve öz olan Twitter özlü sözleri sizlerle paylaşıyoruzozlutwittersozleri5c557758b1790alt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Assassins Creed Tam Çözüm Assassins Creed Oyun Çözümü Bir oyun düşünün Sıradan 15 – 20 saat baştan başa nefes nefese oyunun başındasınız Sonra küçük bir burukluk ile hüzünleniyorsunuz çünkü oyunu bitirmişsiniz Aradan uzunca süre geçiyor ama bir türlü oyunu aklınızdan çıkartamıyorsunuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
Hitman: Blood Money (PC) Bütün Çözüm! Hitman Blood Money (PC) oyunu Hitman: Blood Money (PC) inceleme Hitman: Blood Money (PC) Tam Çözüm türü Aksiyon yapımcı IO Interactive yayıncı Eidos çoklu oyuncu Değil pc incelemeleri için kullanılan test sistemimiz İşlemci: AMD Athlon64 X2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
858,497Konular
982,554Mesajlar
30,291Kullanıcılar
rovulationSon üye
Üst Alt