Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Siz olsaydınız n'apardınız ? (Yazın yaşadığım olay)

Siz olsaydınız n'apardınız ? (Yazın yaşadığım olay)
0
133

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Çok sinirliyim sevgili arkadaşlar Kısaca ilişinin arkaplanını anlatayım

Yaşlar 30, 2 yıllık ilişki Haziran başında fena bir ayrılık yaşadık, ağız dalaşı gürültü sebep yok Aylar öncesinden yurtdışı tatili almıştık Mayıs sonunda, onn doğumgününde orada olacaktık ve ben evlenme öneri edecektim Yüzük, müzük her şey işlenmiş Mayıs ’a dürüst birkaç küçük olay oldu ve muhalif fazla büyüttü Tatile gitmeden bir gün önce geldi ve ben gelemiyorum, seni sevmiyorum, bitirelim dedi Böyle olunca ben de evlilik teklifi planını da söyledim, bu kadarmış sevgin dedim Senine evlenmek istemiyorum dedi, ayrıldık Ben tek başıma atladım gittim yurtdışı tatiline, zırıl zırıl ağladım 4 gün baştan başa 10 gün falan geçti, fazla pişman olmuş, her şey üstüste gleince suçu bende aramış vs Ben de çok seviyorum yalan yok, gözüm gibi bakıyorum, kırmam incitmem, kötü davranmam, hoş sözümü, ilgimi hiç eksik etmem Azıcık pozitif iyi çocuğumdur ilişkide Konuşalım dedik, buluştuk dayanamadım ben de hazır dedim, barıştık Üzerinden iki ay geçti, iyi gidiyor, o da uğraşıyor, ben de bir takım sevmediği noktaları törpüledim vsBugünkü olayla iligli aydınlatıcı olması için bir data daha vereyim, ne ben ona, ne o bana karışmayız Arkadşalarla yapılan planlara her zaman sayglıyızdır Müsade almayız, haber veririz Gece dışarı çıkar kızkıza, daha 1 ay önce Çeşme ’ye yeniden 3 kız haftasonu kaçamağı yaptılar vs Hiç bozulmam, yalnızca arada haberleşelim ve aradığımda ulaşayım derim pek Bnen de benzer şeyi yaparım, özen gösteririm çünkü

Hemen bugün böylece bir şey yaptı ancak sinirim tavana çıktı Çarşamba günü Ayhan Sicimoğlu ’nun su adadaki konserine bilet aldım bguün için, mesaj atmıştım alıyorum bak ne zamandır gidelim diyorduk diye, akşamına da konuştuk etitk çok neşelendirici olacak vs Ayrıca suadada başbaşa güzel bir yemek yeriz (mezzaluna ’ya rez de yaptırmıştım), ayhan sicimolu dinleriz güzel bir akşam olur dedik, o da sevindi etti falan Bizim kızın sorunlu bir arkadaşı var, kocasıyla kavgalı ve bir süredir bunlarda kalıyor Bugün, sabahtan konuştuk, gün içinde 12 msjlaştık falan Saat 15 ’te aradı beni, nbabr napıyosun gibilerinden, çoğunlukla manâlı bir şey yoksa gün içinde öyle telefonlaşmayız Neyse iyi miyi, çalışyıoum vs ya bi şey dicem dedi, n ’oldu dedim Diyaloğu özetle yazıyorum aşağya

kız: Seviglim şey, biz ayşe ’yle bozacada ’ya gidiyoruz bugün (2 saat daha sonra yola çıkacaklar)
Erkek: Kısa sessizlik (yarı iç çıkışı kanyona gidiyor) Nasıl yani, ne alaka ?
K: ya işte o kocasıyla gitmek için planlamışlar ama işte durumlarını biliyorsun, beraber gidelim dedik
E: acilen mi belirlenmiş oldu ?
K: dün gece karar verdik de işte günün koşturmacısından unuttum sana söylemeyi (bizim kız böyle şeyleri paylaşmıyı sever, eminim tüm şirket biliyordu akşam gideceğini)
E: cilalı gidin de yani bütün gün haberleştik, sabah söyleseydin keşke ben de akşam bir yerlere gideriz diye düşünyordum, başka bir program yapardım kendime (kasıtlı olarak söylemedim seviglim bilet almıştık, su ada vs diye)
K: ya özür dilerim de işte unutmulşum, kızmadın de mi ?
E: yok seviglilm kızmadım da biraz ani öğrendim, şaşırdım yani, özenli gidin falan filan geyik muhabbetler işte

Hiçbir şey demedim planımız vardı, n ’apıyosun sen gibilerinden, kaçmasın keyfi diye (niye bu kadar üdşünceliyim amk, kaçarsa kaçsın ) Gelene dek da demeyeceğim ama olağanüstü sinirlendim, önemsiz, değersiz hissettim kendimi Güya arkadaşıyım ben onun da canım akşam işin yoksa bukluşalım diye konuşurken aaa tatlım ben adaya kaçıyorum bügn diyor Gece mi emin oldu kocasının gelmeyeceği ? Ola Ki de ikisi hadi kızım çılgınlık olsun diye gece organize ettilr oteli moteli, arabayla gidecekler zaten Cidden çok sinirliyim, yani beni arasa dese ancak “ ya ayşe ’nin durumu umulan kuvvet günler geçiriyor, tatile gdiecekti ben de yalnız gitsin istemedim falan filan dese zamanında gıkımı çıkarmam Sallıyor olsa bile şunu desin ya, bu değin mı özensizsin, hayatında yokmuşum gibi davranıyorsun Planımızı unutması vs ayrı bir şey zaten Dönünce ne yapacaımı bilmyiorum, azına sıçıcam ve cidden ilişki bitirmeyi düşünüyorum Her şey yarı tek tarflı, sevgi, saygı, itina vs pek değersiz hissettim ama anlatamam, haftasonu sinirden kendimi sme noktasına gelicem olasılıkla ama yansıtmıycam

Haksız mıyım sizce azıcık böyle hissetmekle ? Yoksa bir hemen olan sinirle fazla mı büyütüyorum ne dersiniz ?

858,506Konular
983,022Mesajlar
33,106Kullanıcılar
Asi1234Son üye
Üst Alt