iltasyazilim
FD Üye
arkadaşlar sevdiğiniz insan size deli gibi aşık olsa(en azından pek görünse),işe bile gitmek istemeyip aralıksız yanınızda almak istiyo olsa,daha sonra bu sevdiğiniz insanın 1hafta içinde size olan ilgisi alakası kesilse,ben senden ayrılamam dönerim dolaşırım geleceğim yer senin yanındır gibi yıkıntıilginç ilgi çekici cümleler kursa,sonra sizden 1 ay istese sebepte (en azından akla yatkın bi sebep) göstermese,1 ay sonradan sen istesende istemesende döncem kabul edip etmemek sana kalmış beni unutma dese ne yapardınız?
ne düşünürdünüz ne yapardınız?
sebebini öğrenmeye çalışırdım diye yazacaksanız hiç yazmayın pek bi şansım yok çünkü
bi sorum daha var bi insan sorunları olduğu için bi problemi olduğu için sevdiği insandan uzaklaşabilir mi? yani düşününki aşıksınız,sizi sevdiğiniz insandan uzaktan tutabilecek bi sebep gösterebilirmisiniz bana? yorumlar için şimdiden teşekkür ederim
ne düşünürdünüz ne yapardınız?
sebebini öğrenmeye çalışırdım diye yazacaksanız hiç yazmayın pek bi şansım yok çünkü
bi sorum daha var bi insan sorunları olduğu için bi problemi olduğu için sevdiği insandan uzaklaşabilir mi? yani düşününki aşıksınız,sizi sevdiğiniz insandan uzaktan tutabilecek bi sebep gösterebilirmisiniz bana? yorumlar için şimdiden teşekkür ederim