Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Siz siz olun doğruyu söyleyin

Siz siz olun doğruyu söyleyin

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
İşadamı, ofisinde geç saatlere dek sekreteri ile ciddi ciddi çalışır geç olmuştur, günün yorgunluğuna ek olarak acıkmışlardır Hadi çıkalım artık, gidip bir şeyler yeyip evlerimize gidelimçıkarlar, bir lokantada iyi bir akşam yemeği yerler, azıcık da alkoll alırlar, sora işadamı, sekreterini evine bırakır
O ara, sekreter, nezaketen, bir kahve içmek isteyip istemediğini sorar işadamı da niçin olmasın diye düşünüp kabul eder Kahveyi içki peşine düşüp takip eder, içkiden sonra ruhlar ısınır ve birlikte olurlar İşadamı kalkar, evine gider Sabahtan 04 civarıdır Arabayı parkeder, cebinden bir tebeşir çıkartır, ceketine pantolonuna bir kaç çizik atar azıcık tebeşir tozu serper ve içeri girer

Karısı ayakta beklemektedir Neredeydin ?diye sorar İşadamı da ;

Aysell'le geç saate kadar çalıştık, sonra yemeğe gittik, onu eve bıraktım yemekten sonra, lakin beni kahve içmeğe çağırdı, kahveydi, sohbetti, içkiydi derken kendimizi yatakta bulduk, ancak toparlandım, geç kaldım, özür dilerim karıcımder Yalancııııı ! Tekrar tüm gece o zibidi arkadaşlarınla bilardo oynayıp bira içtin di mi ! sen adam olmayacaksın ruhun serseri !

Alınacak Ders: HER ZAMAN DOĞRUYU SÖYLEYİN, NASIL OLSA KARŞINIZDAKİ GÜVENMEK İSTEDİĞİNE İNANIR *

858,505Konular
982,673Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt