iltasyazilim
FD Üye
arkadaşlar sevgilimden ayrıldık bölünme sebebımız o unıversıteye gıtmeyı cok ıstıyor benıde arkada bırakmaya kıyamadıgı ıcın ayrılmak en ıyısı dedı bu kız 2yıllık unıversıteye gıdıcek gecıs hakkıyla kendısı puan yapamadı ailesinin durumu da iyi degıl sızce 2yıllık gıttıgı bı yerde kalma ıhtımalı varmıdır ailesini tanıyorum hayatta ızınv ermezler ama kendısı unıversıte ıcın evden cıktıgım anda ozgurum karısmıycaklar
ben orda kalacagına ıhtımal vermıyorum bu kız bı hayale kapılmıs gıdıyorailesi buna unı ıcın anca para yollıyabılır 18yasında ailesi bu kızdan vazgecermı ya ?ben ast myo da okuycam 2yıl ama merak edıyorum sızce 18yasında bır kız 2yıllık unıversıteye gıdıp orda kalabılırmı ? sizcede bı hayale kapılmıs olma ıhtımalı varmı ?
ben orda kalacagına ıhtımal vermıyorum bu kız bı hayale kapılmıs gıdıyorailesi buna unı ıcın anca para yollıyabılır 18yasında ailesi bu kızdan vazgecermı ya ?ben ast myo da okuycam 2yıl ama merak edıyorum sızce 18yasında bır kız 2yıllık unıversıteye gıdıp orda kalabılırmı ? sizcede bı hayale kapılmıs olma ıhtımalı varmı ?