Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sizce Aşk mı? Hoşlanma mı?

Sizce Aşk mı? Hoşlanma mı?
0
145

Similar threads

Merhabalar Ben 13 Yaşındayım ve Bugün Dershaneye yeni bir kız geldi Ya Kız Fazla Şeker Çok Güzel Konuşmaları Felan Herşeyi fazla güzel Ben Ilk Görür Görmez Daha Kalbim Tıp Tıp !! Yaptı Onu Her Gördüğümde İçim İçimi Yiyor Kıpır Kıpır Oluyor Sizce Nasıl Bir Açılış Yapıp Bu kızla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Ilk Olarak herkese selamlar Arkadaşlar geçen gün , 2 yıl önceden pek konuşamadığım kızla , mesajlaşmaya başladımKızla konuşmalaramız iyi gitti , işte bana sordu, önceden senle konuşmuşluğumuz bile yokkan şimdi nerden esti dedi, ben de o zaman şimdi konuşabiliriz dedim o da olur dedi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
BEN birçok kişi aşktır romantizmdr diyor sen ne diyon buna KIZ aşk konusunda ne açıklama yaparım ne içinde bulunurum benden uzak ben yalnızca mustafa kemale Hz Mumammade birde allaha aşığım dahası ne aşk bilirim ne romantizm ihtiyacımda değil BEN peki ilerde bi aile kurman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Arkadaşlar benim hoşlandığım bir kız var, benzer yaştayız İki yıl önce dershaneye gidiyordum, oradaki arkadaşların okulundaydı kız Beni hiç karşılıklı görmedi, ancak ben onu bir kez görmüştüm Facebook aracılığıyla falan Aralık ayından beri ara ara konuşuyoruz Ama şöyle garip bir şey var Muhabbet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Bir kadının hoşlanma belirtileri Bir Kadının Sizden hoşlandığını nasıl anlayacaksın? Beden diline bakın Kelimeler yalan söyleyebilir ama bedeb dili katiyen! Gözler: Gözler Kalbin aynasıdır ve bunu kimse inkar edemez Ağız ve dudaklar: Dudaklar hafif aralıklı ve nemli görünümlüdürBu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
183
858,496Konular
982,172Mesajlar
30,113Kullanıcılar
allySon üye
Üst Alt