Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sizce AŞK'MI - TAKINTI'MI

Sizce AŞK'MI - TAKINTI'MI

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba Arkadaşlar

Size Hikayemi Anlatıcam Aşk MI Takıntı MI Siz Karar Verin Sırası Gelmişken Yaş 19

Kızın Adı Merve Orta Okulu Beraber Okuduk Benzer Sınıftaydık Yani , Okulda Kime Sorsan Okulun En Güzel Kızı Derdi Okulun Çevreside Dahil Ast Ergenlik, Yüz Güzelliğine Takılıp Hoşlandım Sınıfta Diğer Erkeklerden Onunla Ugraşmamalarını İsterdi Lakin Bana Birşey Demezdi Bilirsiniz Orta Mektep, Lise Hallerini Hoş Kızlarla Hep Ugraşılırdı Bu Kızın Beni Digerlerinden Ayırması Bana Güven VeriyorduBağlı Bu Kız 3 , 4 sene Aynı Çocukla Çıktı Lise 3 de Okuyordu Çocuk Etkilenmiştim Diğer Kızlar Her Gün Haz Olsun Diye 3 ,4 Erkekle Çıkıyordu Lakin Farklıydı Ben Bu Kıza Üstü Kapalı Bir Şekilde Onu Sevdiğimi SöylediM Beni Küçümsedi 3 , 4 Senenin Olayı Yani

Şu Anda Yaş 19

Artı Süre Geçmeyen Bir Olay

Dost Çevresine Takılıp Kız Akort Etme , Alkol İçme , Sıgaraya Başlama , Abuk Subuk Sapan Şeyler Yani O Zamanlar Bize Adi Gelirdi Tabi Çoğumuz Yaşamıştır
Bende Bu Çevreden Gaz Alarak Bu Kıza , Merveye Yeniden Öneri Ettim Durup Dururken 2 3 Aydır Görmedigim Kıza Öneri Ettim Bizim Mahallede Oturduğu İçin Görüyoruz Birbirimizi Başka Kız Bulamadım Yani Tanıdıgım Biri Diye Arkadaşlarıma Fors Atıcam Ya

Neyse Kıza Seni Seviyorum Dedim Direk Yüzüne Bir Şey Söylemedi 2 Gün Geçti Her Tarafta Konuştum ' Yüz Yüze ' Bana Seni Daima Kardeşim Gibi Gördüm Dedi Yani Seni Hiç O Kadar Düşünmedim Çağrıda Bulunmak İstedi Veya Başka Birşey Neyse Yıl Oldu 2019 Bu Kız Daha Önceleri Hiç Aklıma Gelmezdi Kızla Konuştugumdan Emin Aklımdan Çıkmıyor Bazen Ağladıgım Oluyor Bazen Düşünüyorum Acaba Allahın Bana Azabımı Gerçekte Dayanamıyorum Artık

Göz Aşkı Değil Eminim Kızı Aklıma Cinsellik İle İlgili Getirdigimde Kendime Kızıyorum Pişmanlık Çekiyorum Hepimiz Hoş Kızları Aklımızda Birşeyler Yaparız Ama Bu Çok Öbür Kızı En son 1 Hafta Önce Gördüm Aramızda Büyük Bir Mesafe Vardı Ama Kalbim Yarı Yerinden Çıkacaktı Hayatımda Böyle Olmamıştım Acaba Çokmu Aklıma Taktım Diye Düşünüyorum

Kızla Orta Okulda Çok Samimiydik Kanka Gibiydik Ona O Etkiyi Bırakmış Olabilirmiyim Sizce ?

Kız Şuan Lise 4 'de Son Senesi Ben Son Şansımı Kullanmak İstiyorum Onu Etkilemek İstiyorum Yani Onu Sevdiğimi Göstermek İstiyorumOna Dogum Gününde Güzel Bir Hediye Tahsis Etmek İstiyorum Hediyem Şu : Onu İçimde Nasıl Yaşadığımı Bir Deftere Tarih , Tarih Yazıyorum Ona Dogum Gününde Vericem Dogum Günü Hediyesi İle Birlikte Sizce Ona Olan Aşkımı Böyle Kanıtlayabilirmiyim?

Anekdot : İçimden Gelenleri Yazıyorum

Neden Son Şansın Diyorsanız : Kız Okulda Çok Başarılı Üniversite Sınavında Başarılı Olacağına Eminim Ve %90 Diğer Şehire Gidecek Ailesiyle Birlikte Ben Ömür Boyu Onu Düşünerek Yaşayamam Kendimi Bildigim İçin Söylüyorum Neyse Son Olarak

SİZCE AŞKMI , BU ANLATTIKLARIM YAHUT YALNIZCA PSİKOLOJİK OLARAK TAKINTIMI

Biraz Uzun Fakat Hikayeyi Tam Anlatmak İstedim Abilerimizin Tecrübesinden Adet Edinmek İçin Kusura Bakmayın

858,477Konular
981,295Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt