Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sizce Beni Seviyor Mu....?

Sizce Beni Seviyor Mu....?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
mrb, bir sorum var

cok sevdigim bir kiz var, ama bir türlü açılamıyorum bu kiz yengemi cok iyi taniyor hatta kac defa onlarin eve geldi ordada gördüm nisan ayinda akrabamin düğününede geldi bu kiz bu kiz hatta ailesiyle bizim masaya oturdular bizimkilerde onlari cok iyi taniyolar konusuyolar bundan 2 ay once face'den bu kiza arkadaslik istegi gönderdim, ne 1 ay baştan başa ark istegimikabul etti, ne de reddetti 1 ay daha sonra ricası geri cektim ama bu kizi unutamiyorum unutamamin sebebi, düğünün sonlarina dogru bunlar kalktilar eve gidiyordu dügünde yüzlerce birey vardı sonradan kendi kendime dedimki Allahim insallah gitmeden önce bir kez bana bakar dedim ve kiz vallahi 3 saniye sonra bana bakti*
hemde yüzlerce birey icinden gönder bana bakti yani simdi bu kiz beni seviyor mu yahut sevmiyor mu seviyorsa arkadaslik istegimi neden kabul etmedi veya sevmiyorsa niçin okadar kisi arasinda giderken bana bakti ? benden hoslandigini bilsem bir saniye beklemem anında acilirim*

858,496Konular
982,168Mesajlar
30,106Kullanıcılar
kenansverSon üye
Üst Alt