iltasyazilim
FD Üye
Adeta 1 yıldır uğruna herşeyimi feda edecek değin sevdiğim bir kız var aramız bir iyi bir fena bir şekilde iliskiyi devam ettik ama arkadaşca aralarda flörtler olsa da onun görüşü arkadasliktan ileri gitmedi aralıksız hissettirdim, sinirlendim anlamasi için her şeyi dedim anladi da 23 aydır duygularını anliyorum fakat verecek cevabım yok beklentin olmasın benden tarzı şeyler dedi ben kendine duygularımı açtıkça aralıksız tartışmaya dönüştü kendini kesintisiz sevdiğimi ve ayrima sokmak istediğimde yani ya istediğim gibi kal ya git tarzı hep konuyu kapattı değiştirdi böyle seyler demeni istemiyorum diyerek bunun için cok pişmanım eğer gurursuz gozukuyosam sevdam uğruna eyvallah fakat bir kaç yerde gönül 1 senedir boşuna mı uğraştın acı çektin diye kesintisiz dolduruyor içimi 35 gündür konusmuyoruz ben mesaj atıyorum görüyo cevap da vermiyo ve aralıksız cevrimici biliyorum çıkmaza girdim çıkacak yolu yok lakin son defa bir veda ediyim istiyorum ve son kez bir umutla tercih sunuyum istiyorum yani ya benim ol veya elveda çünkü bundan böyle soylenecek kelime bile kalmadi aramızda Sız ne düşünüyorsunuz, ne yapmaliyim? Gurura yok de duygulara göre haraket edin çünkü amacım kendimi ezdirmemek değil içimde kalanlari biriktirmeden dökmek olacak?