Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sizce bu işin sonu nolur

sizce bu işin sonu nolur
0
138

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
arkadaşlar şöle bi özet geçiyim

hemen bnm dersaneden sevddim bi kız wardı acaip seviodum hemde öle bi lahza olduki buna çıkma arzetmek zorunda kaldım ve emrindeki daha erkendi bide kızın eski çıktığıyla iligli bazı sorunları wardı bana aynn şu cevabı verdi xxx senle alakası yok fakat ben kimseyle çıkmak istemiorum dost olarak kalalım sana fazla değer veriorum bunu dedikden daha sonra ben azıcık hayal kırklıına uğradım
çünkü reddediceni böylece sanmıodum onun tüm ortamını tanıorum espirtüelimdir çenem meslek yapar herkes beni sever tanır ve kızla bi sürü iki taraflı yanımız war keza 4 senemiz birlikde geçmiş ve bnm haberim olmadı
her nese işde ben zannettim derhal redetti yha bu bana souk davranır fakat tam terinse daha sıcak davranmaya başladı buna yazar 2 tane daha çocuk war onlar bunu orya burya eğlence etti gitmedi ben dvt ettim hemencecik geldi bunla gezdik tozduk falan filan içtik ettik tek eksiğimiz çıkmakdı yani lakin yok halen çıkmıorus öle rededildiimle kalmış durumdayım

sizce bu işin sonu nolur efendiler bitmiş çıkma önerge etmeyi düşünüorum ama ya reddedilirisem

sizce beni arkadaş olarakmı görüodur gerçkeden ?

858,506Konular
983,015Mesajlar
33,105Kullanıcılar
2955SamsunSon üye
Üst Alt