Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sizce Bu kız benim Onu sevdiğimi biliyormu ??

Sizce Bu kız benim Onu sevdiğimi biliyormu ??
0
136

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar sınıfta bi kız var ondan mektep açıldığından beri hoşlanıyorum bir gün sanırım aralık ayıydı felan o kızın en yakınarkadaşı gelip sen o kızı seviyormusun demişti bende evet seviyorum demiştim heralde oda ona sölemiştir kızların arasından laf kalacağını zannetmiyorum Bugün kzı benim yanıma geldi dediki senin hoşlandığın biri varmı bende var dedim Dediki bu okuldamı bende evet dedim sonra istersen konuşim dedi bende değil dedim bana kadar yüzde yüz biliyor onu sevdiğimi arkadaşlara soruyorum dost diyorki yüzde yüz biliyordur azını aramaya çalışıyordur seni ben sölücektim korktum bi lahza tokatımı suratıma yapıştırır diye ne düşünüyorsunuz pazartesi günü full cesaret hapları içip söylemeyi düşünüyorum tokat yeme gibi bi şart olurmu ??

Similar threads

Lütfen okuyun lütfen :S:S Meraba arkadaşlar konu gayet açık hiç kilitlenmeye lüzum yok başlık uyumufelan yüzünden sorunuma geliyorum yaşım 16 bugüne değin hiç bi kızla çıkmadım fakat bu sene sınıftan bi kızla tanışmıştım çok güzeldi okul başladığından beri aklım ondaydı bi türlü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Lütfen okuyun lütfen :S:S Meraba arkadaşlar konu gayet açık hiç kilitlenmeye lüzum yok başlık uyumufelan yüzünden sorunuma geliyorum yaşım 16 bugüne değin hiç bi kızla çıkmadım lakin bu sene sınıftan bi kızla tanışmıştım fazla güzeldi mektep başladığından beri aklım ondaydı bi türlü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Arkadaşlar okulda bir arkadaşım bir uçtan bir uca fazla hoş bir kızla tanıştım Birazcık yakın davrandım ama bıktıracak değin yok ilgili diyelim o da hoş davranıyordu daha sonra arkadaşımın facesinden ekledim onu konuştuk falan tanışmış olduk sonradan arkadaşım ( O Kızın yakın arkadaşıdır ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Selam arkadaşlar herkezin olduğu gibi benimde bi derdim var Evvelden yanıt yazan geçerdim ama derhal konu açma vakti geldi benimde fikirlerim tükendii Neyse konuya geleyim; Acilen biz Lise 2 inşaat bölümünde okuyoruz ve Birincil günlerde gözüme fazla hoş gelen bir kız vardı hakiki adını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Selamlama arkadaşlar derdimi anlatıyorum derhal , yorumlarınızı bekliyorum Kızla 78 aydır tanışıyoruz Okullar kapanmadan önce yakınlaşmaya çalıştım ama hiçbirhalt olmadı Lakin mayısdan eylüle kadar yaklaşık bi 30 kilo verdim , 70kilo oldum 175 de boy var zaten görünüş , saçlar falan itina...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,759Kullanıcılar
xmaxoqal1332Son üye
Üst Alt