iltasyazilim
FD Üye
Bizim sınıfta bi kızdan hoşlanıyodum bu kıza bir kaç gün içinde dikkati çekmeye çalıştım sonra ertesi hafta kız geldi hayırdır dedi ben hiç tereddütsüz ondan hoşlandığımı falan filan dedim kız seni tanımıyorum dedi arkadaşım var falan dedi fakat senle ahbap olmak isterim senle dedi duyduğuma tarafından arkadaşı falan yokmuş duyduğuma göre neyse benden hoşlanmamıştır falan dedim daha sonra kız benle ilgilenmeye başladı bu esnada 2 kere daha teklif ettim yeniden arkadaşım var dedi lakin dost olalım dedi beni reddettikçe ben de bundan böyle ilgilenmez oldum (sırası gelmişken kıza aşırı derecede aşık oldum) kızı tanıdıkça daha çok hoşlanıyorum
neyse ben kızı kendi haline bıraktım tüm bu olanlar 2 hafta içinde oldu neyse derslere falan girmez oldum
bundan sonra kıskanırmı diye başka birine teklif ettim o tabiiki önemli olmadığımı anlayınca hemencecik reddetti sanırım benim hoşlandığım kızın kulağına gitmiş
netice
bu iki kız son derecede iyi arkadaşlar beni gördüklerinde sizde bilirsiniz sözde birisine fena bişey yapmışım gibi duruyolar
galiba birazcık uzun oldu
fakat ben hala bu kızdan hoşlanıyorum sizce ne yapmalıyım
neyse ben kızı kendi haline bıraktım tüm bu olanlar 2 hafta içinde oldu neyse derslere falan girmez oldum
bundan sonra kıskanırmı diye başka birine teklif ettim o tabiiki önemli olmadığımı anlayınca hemencecik reddetti sanırım benim hoşlandığım kızın kulağına gitmiş
netice
bu iki kız son derecede iyi arkadaşlar beni gördüklerinde sizde bilirsiniz sözde birisine fena bişey yapmışım gibi duruyolar
galiba birazcık uzun oldu
fakat ben hala bu kızdan hoşlanıyorum sizce ne yapmalıyım