Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sizce geri döner mi ?

Sizce geri döner mi ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
İçimdeki şu soru işaretlerine bi son vermek için bu konuyu açıyorum ve deneyimli şahısların yardımını bekliyorum

Ben kız arkadaşımla 1 yıla yakın birlikte oldum Mutlu mesut gidiyorduk taa oysa benim ona ayrılık mesajı atmama değin(ayrılma nedenin onun da kabul edeceği bir neden) Ve ona ayrılırken bile hala seni seviyorum demiştim(hala seviyorum)
Aradan yaklaşık 3 ay geçti ve ben pişman olup ona yalvardım resmen
O;Seni seviyorum hala ama eskisi dek değil Kusura bakma kabul edememdedi Ben de hergün ısrar ede ede 1 hafta sonradan kabul ettirdim daha sonra da ona benim için bişey yapmasını istedim ve o bunu yapmadı(bazı erkek arkadaşlarıyla arasına uzaklık koymasını)
Ben ona;O geçen zamanda senin gözündeki değerimi şuan anladım Kusura bakma bana sevgisi olmayan biri ile devam edememdedim
O;Ne olur en azından dost kalalım, kalbimde yerin başka senin
Ben;Arkadaşlığı unut, sana dost gözüyle bakamam, bunu kabullenememdedim Ve o en sonunda seni seviyorumdedi O günden sonra daha da konuşmadım onla

Şimdi sorum şu;
Sizce bu ileride pişman olup döner mi ? yani o kadar bi olanak var mı ? bikaç ay olsa bile ?

Uzun oldu kusura bakmayın ama içime dökmek istedim
(Tam belirlenmiş almak için yorumlarınıza ihtiyacım var)