iltasyazilim
FD Üye
Zamanında sevdiğim bi kız vardı Kızı baya sevmiştim Onu gördükçe içim bi olağandışı olurdu vs Arkadaşlığımız vardı lakin ben bu konu hakkında bişey söylemedim Zaten o da böyle şeylerle pek uğraşmıyordu, neyse Daha Sonra kızın davranışları falan değişti, azıcık havalı olmaya başladı sonra ondan azıcık soğudum ama onu hala seviyordum Sonra biz diğer bi yere taşındık ve ondan sonradan onu hiç görmedim Bi kaç kez daha bişeyler oldu lakin hiçbiri bununki değin değildi(zaten sonrakiler kısa süreliydi) Bu olaylardan sonradan canım fazla sıkıldı ve kendimi bu işlere kapattım Duygusuz ve birdaha kimseyi sevmeyecek, kimseyle arkadaşlıktan öte birşey düşünmeyecek biri oldum sonra (2 yıl oluyor) bi yerde tesadüf olarak başka bi kız gördüm ve ondan baya etkilendim Kim olduğunu falan öğrendim O olaydan sonradan onu bikaç kere daha gördüm konuştum ama ona karşısında hissettiklerim, onu birincil gördüğüm andaki gibi değildi :S Evvelden onu da ilki kadar çok sevdiğimi düşündüm lakin şuan gözüme nerdeyse banal biri gibi görünüyor Anlayacağınız aldırmazlık hali devam ediyor Açıkçası böyle olmaktan da sıkıldım Uzak da olsa hoşlanmak yarı daha iyiydi Yarı insan, birilerini sevmeye ihtiyaç duyuyor Sizce ne yapmalıyım ? Kızla iletişimde kalsam, arada görsem daha iyi olur mu yoksa vaz mı geçmeliyim ? (giderken ayrı şehirlerde olduğumuz için yüzyüze görüşmek öyle olası olmuyor Yalnızca telefonla idare etmek zorundayım ve kızla önemli düşünüyorum)