Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sizce Hic Unutamıcam Mı ?

Sizce Hic Unutamıcam Mı ?
0
149

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ilk Olarak Sa

Arkadaslar Yardımlarınıza İhtiyacım Var Durumu Anlatıyorum

Yasım 17 Ve Bundan 5 Yıl Önce Biriyle Cıkmıstım Cok Sevmistim Nerdeyse Onsuz Yapamıyordum Ve Fena Gün Geldi Çattı Ayrıldık Ayrılıkta Doğrusu Benim Fikrimdi Ben Ayrılmıstım

Ve Ayrıldıktan 5 Gün Flan Gecti Bundan Böyle Ben Cok Fena Oldum Onu Unutamıyordum İntaharı Bile Düsünmüstüm Ve 1 2 Sene Daha Sonra Unutmustum Ve 3 Sene Gecti Biriyle Cıkmaya Basladım Ama Ne Oldugunu Anlamadan Her Zaman O Geliyordu Aklıma Bilmiyordum O Daima Öbür Yerdeydi Benim İcin Ve Yeni Cıktıgım Kızdanda Ayrıldım 2007 Senesinde 1 Kızla Daha Cıktım Fakat Bu Kızı Seviyordum Sonradan Biseyler Oldu Ayrıldık Tekrar O Kız Aklımda 5 Sene Gecmis Hala Unutamıyorum Aklıma Hep Geliyor O Her Zaman Benim İcin Bambaska Peki Bu Hayatımın Sonuna Kaar Sürecek Mi ? Her Sarkı Dinledigimde Her Adım Attımgımda Aklıma Gelecek Mi ? Ne Yapmam Gerekli Yardımlarınızı Bekliyorum

Okudugunuz İcin Tesekkürler
Hayatta Hic Bir Acı , Aşk Acısı Gibi Olamaz

858,480Konular
981,432Mesajlar
29,593Kullanıcılar
Üst Alt