iltasyazilim
FD Üye
23 hafta önce bir kızla tanıştım arkadas ortamında ikimizde 24 yaşın üstündeyiz o benden 12 yaş daha buyuk birlikte okey felan oynadık sonra iddaya felan girdik oyunda bunlara yemek yemek ısmarladık merkezde ve tiyatroya gittik arada öteki gruptan farklı birlikte yürüdük son bir ka buluşmada diğerleryle birlikte yürümmize itina gösterdiğini hisstettim bana bakarken yüzü gülüyor fakat bazende oyunda beni kızdırıcı laflarda ediyor şakayla karmakarışık geçen birlikte kafeye gittik bana fal sözü vardı yanındaki ev arkadası yanından kalktı benim arkadasa fal görmek için benimde onun yanına oturmamı soyledi biz yanyana oturduk sonradan bu benim fala bakmaya başladı artı bi şey soylemedi ve arkadasına bakmasını soyledi ev arkadasıda bakmaya başladı iki tane minik kısmetin var diye girdi lafa bende yarışmalar vardı diye anlamamış gibi yaptım sonradan oyle diyince iki dilek tutmuşsun dedi biri gönül işi dedi bu kızla bir grup ortamında tanışmıssın dedi sana bir bayan bu konuda yardımcı olacak dedi (ama kendi oluyo sanırım falda olayı çaktırma babında) ama birazcık kafası karışık kararsız gibi yavaş işliyo süreç fakat olucak dedi elinde çiçek gül gibi bir şey var onunla yakın zamanda konuşuyosun birazcık yavaş lakin olacak dedi ozet olarak bu kısım boyle daha sonra benim kız onun falına bakmamı istedi (ne anlarsam) o isteyince baktım o ara baya ilgiliydi benle sıcak bir ortam vardı sonra oradan okeye gittik sohbet felan biz yenilirken hafifte gülerek beter olun diyor bende aynı karşılığı veriyorum arada (bu da ince bi teferruat idi
neyse acilen bize hafta sonu merkeze canlı müziğe gidelim dediler bu hafta sonu canlı müziğe gidecez birlikte orada konuşmayı planlıyorum
aslında bu işlerde tecrübeliyimde bir kızdan belkide birincil kez bu dek hoşlandım o yuzden kafam girift sizce ne düşünüyodur arkadası acaba bana zarf mı attı (cünkü benim kız o falıma bakarken fal bakan kızın bana en ilk önce bi sorusu üstüne ben çok kişiden fal bakarken söz almışımdır gibisinden bi tümce kurmuştu)
yahut olacak gibi olduğunu ve biran once kızla konuşmam gerektiğini mi bana hissettirmeye çalıştı çünkü kızlar bu tür olayları aralarında çok konuşurlar mutlaka ev arkadası ile konuşmuşlardır yorumlarınızı ve birazda yardımlarınızı bekliyorum
neyse acilen bize hafta sonu merkeze canlı müziğe gidelim dediler bu hafta sonu canlı müziğe gidecez birlikte orada konuşmayı planlıyorum
aslında bu işlerde tecrübeliyimde bir kızdan belkide birincil kez bu dek hoşlandım o yuzden kafam girift sizce ne düşünüyodur arkadası acaba bana zarf mı attı (cünkü benim kız o falıma bakarken fal bakan kızın bana en ilk önce bi sorusu üstüne ben çok kişiden fal bakarken söz almışımdır gibisinden bi tümce kurmuştu)
yahut olacak gibi olduğunu ve biran once kızla konuşmam gerektiğini mi bana hissettirmeye çalıştı çünkü kızlar bu tür olayları aralarında çok konuşurlar mutlaka ev arkadası ile konuşmuşlardır yorumlarınızı ve birazda yardımlarınızı bekliyorum