iltasyazilim
FD Üye
Biz nişanlımla 2007 yılında internetten tanştık ve arkadaş olduk Ben onun memleketnde ünv okuyordum raslantı bi sohbet sitesnde tanştık sonradan numaramı falan aldı ilerleyen zamanlarda benzer şehrde yaşadığımz için tanştıktan 29 gün sonradan buluştuk okullar yarıyıl tatili tatiline girmşti memleketime gitmştm 15 jurnal zaten tanıştığımz haftada final haftasıydı daha sonra ben memleketten gelince buluştuk işte tam 29 gün daha sonra Ve dostluk sevgililiğe dönüştü okuduğum ünv 2 yıllıktı okulun bitmesne 1 buçuk sene kala tanştık ve 1 buçuk sene görüştük aynı yerde yaşadğmz için daha kolay tanınma şansmz oldu birbrmzi benzer memlekette yaşadğmz için de yarı bana hiç nette tanşmşz gibi gelmiyo Sonra benm mektep bitnce o da tam memur oldu birincil ataması benm yaşadğm memlekete yakın bi yere çıktı ve ordada 2 buçuk yıl kaldı ve o zmnda en geç ay da 1 defa buluşuyorduk yani tam 4 yıl görüştük sonradan doğu görevi çıktı doğuya gitmeden nişan yaptık şu lahza nişanlyz fakat bana netten tanşmş olmamz çok yadırganacak bi durummuş gibi gelio Ailelermz bilmiyo nette tanştğmzı sadece ikimz bide en cana yakın arkadaşlarmz bilio yarın çocuklarmz olduğunda biz onlara nette tanştk mı diycez burda benm memleketmde bazen soruyolar nasıl tanştnz die onun memleketnde ünv okudum rda arkadaş ortamnda tanştkdiyorum bide hiç tanşma hikayemzden konuşmuyoruz yarı nişanlm nettte tanşmş olmamızı hatrlamak istemio gibi Bende hiç tanşma şeklimzle ilgili konu açıp ona sormuyorum bişey sizce internetten tanışmak kötü bi durum mu??
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.