iltasyazilim
FD Üye
ben 34 aydır bir kızdan hoşlanıyom kızla derste bakışıyoz kız gülüyo lakin ara sıra tokat patlatıyo herkesin arasında yaptığım zamankıza fazla çıkma teklifi geldi lakin hiçbirisini kabul etmedi bu arada kızın elini tuttum yanağını okşadım kızın hoşuna gittive kızla yalnız kalarak çıkma teklifi etmem lazımama nasıl nerede ben böyle çıkma teklifi etmek istiyom sizce güzel mi
Bak Ayşe(tabiki Ayşe ismi burda misal bunu değiştirceksiniz )) sana uzun zamandır söylemek istediğim fazla kayda değer bir şey varBen sahiden fazla uzun zamandır senden hoşlanıyorumBenim ufak dünyama renk getirdinİnan hiçbir kız bugüne değin beni bu dek etkileyememiştiBenimle romantik,çılgın,ve bir pek da zevkli bir ilişki yaşamaya ne dersin?
İkimizinde fazla mutlu olacağından eminim
bunu nasıl, nerede diyecem ya da başka türlü mü diyecem bu vesileyle kız sınıfın en hoş kızlarında biri ve ben birazcık iriyim bu ayrım edebilir mi??
çoktan herkese teşekkürler asistan olursanız sevinirim
Bak Ayşe(tabiki Ayşe ismi burda misal bunu değiştirceksiniz )) sana uzun zamandır söylemek istediğim fazla kayda değer bir şey varBen sahiden fazla uzun zamandır senden hoşlanıyorumBenim ufak dünyama renk getirdinİnan hiçbir kız bugüne değin beni bu dek etkileyememiştiBenimle romantik,çılgın,ve bir pek da zevkli bir ilişki yaşamaya ne dersin?
İkimizinde fazla mutlu olacağından eminim
bunu nasıl, nerede diyecem ya da başka türlü mü diyecem bu vesileyle kız sınıfın en hoş kızlarında biri ve ben birazcık iriyim bu ayrım edebilir mi??
çoktan herkese teşekkürler asistan olursanız sevinirim