Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sizce kız nasıl bir tavir içinde?

Sizce kız nasıl bir tavir içinde?
0
182

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ilk Olarak herkese selamlar

Arkadaşlar geçen gün , 2 yıl önceden pek konuşamadığım kızla , mesajlaşmaya başladımKızla konuşmalaramız iyi gitti , işte bana sordu, önceden senle konuşmuşluğumuz bile yokkan şimdi nerden esti dedi, ben de o zaman şimdi konuşabiliriz dedim o da olur dedi
Sonrasında kızla yarım saat daha konuştum, sonrasında konu açıldı ben de buluşmaya ağırlama ettimO da olur natüreldedi lakin bu hafta işlerim var haftaya bakarızdedi
Ben de tmm dedimKonuşmadan takriben bir saat geçti , saat 1210 geçey'di ben de iyi geceler mesajı attımSonra o bana atmadı , heralde uyudu
Sabahta günaydın mesaj attı
Bu ara lise 2'ye geçtim
Sizce kız nasıl bir durumda? hoşlanma felan ?

Similar threads

Vaktinde sevdiğim bi kız vardı Kızı baya sevmiştim Onu gördükçe içim bi olağandışı olurdu vs Arkadaşlığımız vardı ama ben bu konu hakkında bişey söylemedim Zaten o da böyle şeylerle pek uğraşmıyordu, neyse Daha Sonra kızın davranışları falan değişti, birazcık havalı olmaya başladı sonradan ondan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Selamlama arkadaşlar konuya gireyim hemen bi kız war hergün benzer otobüse biniyoruz we her bindiğinde ben en arkada oturuyorum we bana bakıyor göz göze geliyoruz yalnız o benden daha sonra iniyor o yüzden nerde indiğini bilmiyorum fakat kızdan hoşlandım onunla tanışmak istiyorum ama hem nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Bir wp grubunda bı kız ile tanıştık birazcık süre geçti grupta konuşuyoruz arada denk gelince filan ama özelden hiç konusmamistik daha sonra bir olaydan dolayı kız korktu sonradan gruba alın beni dedi ben de özelden 1 saat felan konuştum kızla gece korkusunu yatistirdim epey Ertesi gün filan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
merhaba yaklaşık 3 4 haftadır bir kızla tanıştım kızda bana karşı bir şeyler hissettiğini onunla flört edebileceğimi düşündüm kızla whatsapp dan konuşmaya başladım baya iyi anlaşıyorduk 3 4 saat kesintisiz konuşuyorduk zaman çok ivedi geçiyordu ben kızı dışarıda gösteri ettim kız vereceğim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Zamanında sevdiğim bi kız vardı Kızı baya sevmiştim Onu gördükçe içim bi olağandışı olurdu vs Arkadaşlığımız vardı lakin ben bu konu hakkında bişey söylemedim Zaten o da böyle şeylerle pek uğraşmıyordu, neyse Daha Sonra kızın davranışları falan değişti, azıcık havalı olmaya başladı sonra ondan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,937Kullanıcılar
yasj_136Son üye
Üst Alt