iltasyazilim
FD Üye
Selamlar herkese benim 3 senedir sevdiğim bir kız var ben bu kıza wp üzerinden mesaj attığımda yalnızca derdi olduğunda uzunca konuşabiliyoruz derdi olduğunda mesajlarıma derhal yanıt verir fakat iyi olduğunda hiç oralı olmuyo gibi bişey 45 dakka aralıklarla mesaj yazıyo ve kısa kısa cevaplar vererek sohbeti derhal kapatayım havasında oluyo acaba kullanılıyomuyum diyede düşünmüyo değilim,hayır yani mesajlarımı umursamıyor sinirleniyorum dahada mesaj atasım gelmiyo ama atmayıncada içim içimi yiyo sırf kız sıkılmasın diye 5gün aralıklarla mesaj atıyorum ben onu bu kadar düşünürken onun bir parça bile bu hissi bana yansıtmaması insanı haliyle üzüyoBirde şöyle bişey var ben bu kızdan umudu kesmiştim unutma evresindeydim fakat bütün o akşam mesajları fotoğraflarını sildiğimde o akşam mesaj attı Allahın bir lütfumudur diye düşünüyorum lakin yok sanırım bana bikeresinde yazmıştı derdin olduğunda bana anlatabilirsin diye madem öle neden kaçıyorsun yahuu!! Hadi bakalım bu akşamda fotoğrafları mesajları silicem mesaj atıcakmı neyse arkadaşlar birazda içimi dökmek istemişdim üşenmeden okuduysanız Allah razı olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.