Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sizce Nasıl Bır Veda?

Sizce Nasıl Bır Veda?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaslar Ben Arka Sokagımızda Oturan Cogu Kızı Tanıyorum Ama Gecenlerde Bır Kız Gordum Erkek Arkımla Ona Konusmak Istedımı Soylemek Icın YolladımOda Yarın Benı Okuldan Almaya Gelsın DedıDıger Gun Okuldan Aldım Bır Parka Gıttık Kız Cok Yakın Yanı Opmemı Ya Da Sarılmamı Istıyordu SankıSonra Arka Sokakta Bızım Dukkan Vardı Kızda Tam Karsı Bınada OturuyorduKızın Arkları Benımde Arklarım Tabı Bana Benım Kuzenımle Cıkıo O Felan DıyolardıKız Dakıkada Bır Dısardan Bana BakıyorduEtrafımdakıler Bıle Sole Suna Bakmasın Felan DıyolardıSonra Bu Aynı Sokaktakı Kız arkları Ile Araları Bozuktu Bende O kız Arklarına Cok Takılıyodum Eskıden Benzer SInıftaydıkBununla Daha Sonra Konustuk Senınle Olmaz Dedı Ama Hergun Bakısmamz Suruyordu45gun daha sonra dukkandayken telefonum caldı baktım O Arıyor Kapattım Sonradan Ben Aradım Konusmak IStıyosan Asagıya In Dıyeceklerım Var DedımAsagıya Indı Baska Bır Sokaga Gıttık Karanlık Bı YERE Oturdu Yakınlıgı Sankı 45Yıllık Sevgılı GıbıydıBana Dedıkı Benım Dargın Oldugum Arklarla Konusuyosun Dıye Senı Istemedım ama Sımdı Istıyorum Dedıbende ona sevgılın varmı dıye sordum var lakin ben sevmıyorum oylesıne cıkıyorum dedı ayrılcam zaten dedı bende tmm neyse sonra konusuruz dusunmem gerekli dedımfakat gunlrce bakısmalaımız devam edıyorduBuna Hergun Telden Bugun Bulusup Konusalım dıyordum O Ise Bugun Olmaz Değil Su Yanımda Hep Bırseyler dıyorduDaha Sonra Bunu Aksam 910da aradım Konusmıcazmı dedım oda bu sattemı dedı bende tmm dedımdıger gun Ben Aradım dedımkı konuscagımız zmn ara sole daha sonra bu sattemı dıye sorma tmm dedı aksam yıne 910 oldu bu eve cıktı aradım telı kapatmıs saat 11de dukkanı kapattım eve gıderken aradım ve bunu dedım(((Boyle yaparak senmı benı ben mı senı kaybetcm blmıyorum fakat bana her baktıgında sana ıcımden cok kotu kufur edıcem ben bakabılırım cunkı senı sevıyorum dedım ve yuzune kapattımsızce nasıl olmalı

858,475Konular
981,230Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt