Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sizce nasıl davranmalıyım n e yapmalıyım

Sizce nasıl davranmalıyım n e yapmalıyım
0
174

Similar threads

Ya benim hayattım da fazla şuana değin sevdiğim teki kişiye ben tanışmadan teklif etmiştim ve tahmin edileceği gibi kabul etmediSonra kızla dost olduk fakat ben yeniden arkadaşken kıza teklif ettim ve kız 3 gün düşündü ve sonun zorda olsa kabul edemeyeceğini söyledi bende dost olalım ama ben bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
arkadaşlar benim halamlar kuzenlerim bizden yarım saatlik aralı bir başka semtte oturuyorlar biz arada yanlarına gideriz kuzenlerimi görürdüm felan bu kuzenimin kız arkadaşı ile bir ara birlikteliğimiz oldu ve bir nedenle ayrıldık ben derhal halen kesin aralıklarda halamlara gidiyorum kuzenle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Arkadaşlar servisten bi kızdan hoşlandım Kızla 3 yıldır aynı servisteyiz lakin adam gibi bi muhabbetimiz bile olmadı ( kız servisteki hiçkimseyle konuşmuyor ) Ben bu kızn arkadaşına msnden bi çıktığının olup olmadığını sordum Ama bu soruyu sorduğum kız gitmiş kendisine söylemişSonra ikisi bnm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Arkadaşlar ben 21 yaşındayım geçenlerde alakasız bi yerde dolaşırken ,ilkokulda aşık olduğum kızın en yakın arkadaşını gördüm,ikimiz de şaşırdık,kız şok oldum falan dedi pat diye karşısına çıkınca çünkü 10 sene falan oldu,ben orta 1 o 5sınıftaydıe ben haliyle derhal aşık olduğum kızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
arkadaşlar bir kız var fazla hoş fazla hoşlanıyorum ondan ama salakça bir hata yaptım kızın haberi olmadan gizlice numarasını alıp tanışma mesajı attım tersledi beni :S Aradan bir ay geçti ve aynı sınıfa denk geldik bütün unuttum derken yeniden dikkatimi çekiyor aklıma geliyor hiç konuşmuyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,741Kullanıcılar
babanız61Son üye
Üst Alt