iltasyazilim
FD Üye
mrhaba arkadaşlar ben 18 yaşndaym bundan 2 sne oncesınde tanıstm kuzenımn arkıydı ve gornce ck dgısk hısler hısstmeye basladm aşık oldm kısacası neyse bunun telefon numarasını almann yolu tek yol kuznmden almaktı aldm ve tanıstm 2 ay snra cktgı oldgnu ogrendm cktıgı cocugu ıyı tanıyordm ıbnenın tekıydı kotuydu aldattıgna emndm bu cocugn tel nosunu almıs kendı telımden kendmı kz olark tanıttm baya acldı cock dha 1gnden km oldgmu ılkte soylemdm tahmn ettırdm ve kız ısmı soyledı flan bulusalm dedı neyse bu msjları aşk oldgm kıza gosterdım agladı 3 ay bnden dehşet ettı konsmadk flan snra lıse 3 gectm ıyıce tanımaya basladı benı dk dk msjlasıyor futbol oynadgm zamnlar kızıyordu zamn ayırmıosn dıo eskı svgılısınden ayrlmıstı teklf ettm kabl etmedı nedn blmıyorm 1 snedır konusuyorz kzla neden anlamadm ara vermek ıstedm knsmuyordm facedn kzla tanstm 2 hftada tavladm kızı kızla ckarken eskı kız gormus facede flan aglamıs flan fılan bnlardan hberm yk sonra duvarnda bakıyorm ben yokken hemende bırını bulmussun yazmıs bu yazıyı gordukten snra msj attm kme laf atıyosn dıye neyse onu ck svıyordm o kzla aşk oldgm kızı kskandırmak ıcın nefes elde etmek ıcın cnku kahrolmustm kabl etmedıgı ıcın neyse her tarafta knsmaya basladk dugunlere gıdıyordk lakin ck utangactı ve bnı kskanıyordu dugune ne zmn gıtsem nerdesn gormuyorm flan fılan soruyordu bnde trıp atıyordm bı sure sonra okuldan bırı bu aşk oldgm kzdan hoslandıgnı duydm kıza sureklı arkads olmak ıstedgnı ve hoslandgnı soyluyordu tartışmak konusuna vardm dusundm lakin kıza sordgmda hyr ıstemıyorm onu flan demıstı kızla ckmıyordk fakat aramız ck ıyıydı kavga etmedm bı sure sonra hısler olusmaya basladı o cockla knustgnu anlamaya basladm telden msj cekmeler sonradan oyunmu oynuyorsn bna flan dedm yazklar olsn sna flan aglattm bnu baya
sonradan bnden sogumaya basladı bı ara vermıstm her tarafta knsmaya basladı yne olmadı lıse sona gectıgmde stajdayken cktıklarını duydm ve msj attm ona yne agladı nedenlerını sordm unıversıte flan demıstı sakınlestkten daha sonra anladmkı bhaneydı tek neden ona ****** demısm bna kmse bunu bna demedı ıste o cock uzmems bunu bn bıraz kıskanclıgmdan hemen parlıyordm kıza suanda cockla ckıyolar sordum svıyormusn dıye cocuga cvp vermedı hasta numarası yapmıstm kuznle msj cektı knstk yne bn kıza snı defalarca bklıcegm demıstm bı sure daha sonra o bna sormustu soruyu bn bklıcegm dedım ve knsmadk cockla cktgnı ogrenınce ck ktu oldm artk gozmn onunde bulusuyolar takmamaya calısıyorm elmde degl kskanıyorm son olarak ona mutluluklar snı bklıcegm demıstm oda bna bnı bkleme dedı bnce snırınden demıs olablr ozr dledm baya bı kabl ettı ozurumu fakat bkleme dedı szce ne gbı yol ızlemelıym yardımcı olurmusnz
sonradan bnden sogumaya basladı bı ara vermıstm her tarafta knsmaya basladı yne olmadı lıse sona gectıgmde stajdayken cktıklarını duydm ve msj attm ona yne agladı nedenlerını sordm unıversıte flan demıstı sakınlestkten daha sonra anladmkı bhaneydı tek neden ona ****** demısm bna kmse bunu bna demedı ıste o cock uzmems bunu bn bıraz kıskanclıgmdan hemen parlıyordm kıza suanda cockla ckıyolar sordum svıyormusn dıye cocuga cvp vermedı hasta numarası yapmıstm kuznle msj cektı knstk yne bn kıza snı defalarca bklıcegm demıstm bı sure daha sonra o bna sormustu soruyu bn bklıcegm dedım ve knsmadk cockla cktgnı ogrenınce ck ktu oldm artk gozmn onunde bulusuyolar takmamaya calısıyorm elmde degl kskanıyorm son olarak ona mutluluklar snı bklıcegm demıstm oda bna bnı bkleme dedı bnce snırınden demıs olablr ozr dledm baya bı kabl ettı ozurumu fakat bkleme dedı szce ne gbı yol ızlemelıym yardımcı olurmusnz