Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sizce ne yapmalıyım ? Arkadaş üstelik onlar.

Sizce ne yapmalıyım ? Arkadaş üstelik onlar.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar , ilk olarak hepinize selamlar ve destek edecek olanlara çoktan teşekkür ederim

Ben bir kızım ve hoşlandığım 2 tane arkadaşım varBirisiyle aralıksız konuşuyoruz veya en düşük bir kere görüyoruz birbirimiziDiğeriyle de sanal da ya da telefon yoluyla ara sıra mesaj yollar bende sms değil emrindeki sbs çocuğuyuz Bu arkadaşlardan biri ona x diyeyim diğerine y diyorumX ile Y kankalar yani sıradan samimilerX ile benzer sınıftayızDevamlı olarak ilgili olduğunun farkındayımHareketler konuşma vs vs Zaten bana smsim olmamasına rağmen mesaj atmış bir arkadaş naber vs
Y ise galibiyet olarak değerlendiriliyor sınıflar ve o bir alt kademedeSonra neyse örneğin o da uğraşır felan benimleFakat ben birini etkilemek istiyorum ya bana yardımcı olun ne yapayım ?Nasıl etkileyeyimUçuk tekliflerde bulunmayın daha yaş 16+ deha değil

858,496Konular
982,159Mesajlar
30,101Kullanıcılar
omerdemir1Son üye
Üst Alt