Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sizce ne yapmalıyım ?

Sizce ne yapmalıyım ?
0
215

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar merhaba ben 17 yaşındayım ve lise ögrencisiyim
Çok sevdiğim bir kız var ve takriben 1 yıldır internet üzerinden takip ediyorumoda beni peşine düşüp takip ediyor benzer okuldayız ve beni her gördügünde dikkatlice bakıyorOna açmak istiyorum lakin kimseyle uzun zaman aşk yaşamıyor 1 hafta felan çıkıp ayrılıyor ve onun arkadaşıyla benzer sınıftayım beni seviyor derste aralıksız bana bakıyor erkekleri gönderip ağzımı arattırıyor Çok düşündüm çünkü daha önce 1 kızı daha böyle sevmiştim ve fazla olumsuz olmuştu

Bence 2 yol buldum
a)Kıza gidip açılıcam
b)Arkadaşıyla çıkıp en azından onun mutlu olmasını sağlıycam
sizce ne yapmalıyım?

Similar threads

merhaba arkadaşlarbir aldatılmış insan olarak şöle açılmak istiyorumdaha öncede bir konu açmıştım muavin olan arkadaşlara teşekkür ediyorumŞimdi öle birini seviyorumki beni aldattığını düşünüyordum yakaladımda lakin fazla defa yalvardı yeminler sözler verdi2sefer affettim çok seviyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Merhaba Önelikle Herkese SelamlarBen bir kızı seviyorumO beni en iyi arkadaşı olarak görüyor ve benim en iyi arkadaşlarımdan biriyle çıkıyor(lakin aşklarına öyle inanmıyoruz)Kardeşi sağolsun ondan hoşlandığımı söylemişKız bana derste bakıyo ben ona bakınca yüzünü çeviriyorKonuşurken gözlerimin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Selamlama nicealem ailesi Gönder konuya giriyorum Ben bir kıza aşığım Kız benimle benzer dershanede ve durumu bilmiyor (doğal ?) Ama kıza aşık olan ve durumu bariz bir şekilde ortaya koyan bir çocukta var Buraya durumu anlatıyorum ; Kızla pazartesi,salı,çarşamba yürüyorduk (akşam 6 gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Vaktinde sevdiğim bi kız vardı Kızı baya sevmiştim Onu gördükçe içim bi olağandışı olurdu vs Arkadaşlığımız vardı ama ben bu konu hakkında bişey söylemedim Zaten o da böyle şeylerle pek uğraşmıyordu, neyse Daha Sonra kızın davranışları falan değişti, birazcık havalı olmaya başladı sonradan ondan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
mrb arkadaşlar şart şu bir erkek arkadaşım var henüz birbirimize açılamadık fakat bni sevidigni hissediyorum bakışları konuşması falan cok jest yaptı neyse benım canımı sıkan ıkı şart var 1sı kızlara cok bakıyo facede daima güzel kızların resmini beğeniyo bu çiledn cıkarıyoo erkektir normal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,496Konular
981,704Mesajlar
29,776Kullanıcılar
bar10Son üye
Üst Alt