Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sizce Ne Yapmalıyım ?

Sizce Ne Yapmalıyım ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Vaktinde sevdiğim bi kız vardı Kızı baya sevmiştim Onu gördükçe içim bi olağandışı olurdu vs Arkadaşlığımız vardı ama ben bu konu hakkında bişey söylemedim Zaten o da böyle şeylerle pek uğraşmıyordu, neyse Daha Sonra kızın davranışları falan değişti, birazcık havalı olmaya başladı sonradan ondan birazcık soğudum lakin onu hala seviyordum Daha Sonra biz başka bi yere taşındık ve ondan daha sonra onu hiç görmedim Bi kaç kere daha bişeyler oldu lakin hiçbiri bununki kadar değildi(zaten sonrakiler kısa süreliydi) Bu olaylardan daha sonra canım fazla sıkıldı ve kendimi bu işlere kapattım Çelik Gibi ve birdaha kimseyi sevmeyecek, kimseyle arkadaşlıktan öte birşey düşünmeyecek biri oldum daha sonra (2 sene oluyor) bi yerde rastlantı olarak diğer bi kız gördüm ve ondan baya etkilendim Kim olduğunu falan öğrendim O olaydan daha sonra onu bikaç kere daha gördüm konuştum fakat ona karşı hissettiklerim, onu ilk gördüğüm andaki gibi değildi :S Önceden onu da ilki kadar çok sevdiğimi düşündüm lakin şuan gözüme nerdeyse bayağı biri gibi görünüyor Anlayacağınız kayıtsızlık hali devam ediyor Açık Konuşmak Gerekirse böyle olmaktan da sıkıldım Uzak da olsa sevmek yarı daha iyiydi Benzeri insan, birilerini sevmeye ihtiyaç duyuyor Sizce ne yapmalıyım ? Kızla iletişimde kalsam, arada görsem daha iyi olur mu yoksa vaz mı geçmeliyim ? (bu vesileyle öbür şehirlerde olduğumuz için yüzyüze karşılaşmak o kadar mümkün olmuyor Yalnızca telefonla yönetmek zorundayım ve kızla önemli düşünüyorum)

858,478Konular
981,301Mesajlar
29,565Kullanıcılar
Üst Alt