Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sizce ne yapmaliyim

sizce ne yapmaliyim

Similar threads

Arkadaslar lisede 3 sene ayni sinifta oldugum 3 sene sevdigim kiza lise bitmek uzereyken soyledim ondan hoslandigimi lakin cikma teklifi flen degil yalnızca duygularim soyledim ben seni arkadasim olarak sevdim gordum dedi universiteye gitti fakat hala aklimdan cikaramiyorum hala cok seviyorum ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
oncelikle mrb birini seviyorum 4senedir onun hicbirseyden haberi değil soyliyemedim cunki birincil basta benden rahatsiz oluyodu gitar kursuna gidiyodu duyunca bende yazildim haftada bir gun olsun belki gorurum diye daha cok baglandim uzaktan uzakta sevdim bigun durdurdu beni kalbim yerinden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
slm arkadaslar ben 11 e gidiyorum 10 sınıftan beri hoslandıgım bi kız varfarklı sinifta oherneyse ben bunu facede ekliyodum ekliyodum istegi yanitlamiyordu bileyariyil tatilinde kizi ekledim kbl ettikonusmaya basladikkizla ortak yanlarimiz var aslinda fakat kizi defalarca ben konusturmak zorunda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Merhaba arkadaslar Yaklasik 2 aydir bir kizla konusuyorum ve hoslaniyorum Baslarda onunda bana karsi bi seyler hissettigini dusunuyordum Cunki bana yakinlasan oydu ve her zaman ilgili davraniyodu Ben de karsilik vermeye calisiyodum Acilmayi dusundum Konusmak istedigim bir konu oldugunu soyledim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Arkadaslar Mustafa ben Uzun uzun konusupta sizi sıkmak istemiyorum Arkadaslar ben aşık oldum ya da bir hoslanti ya da endişe bilemiyorum Geçenlerde bir sinifa girdim Orda fakat çocuklara birkac soru sordum Bi anda x geldi Göz göze geldik ve ben tebessum ettim o da ayni sekilde karsilik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
858,496Konular
982,236Mesajlar
30,152Kullanıcılar
SeroxanSon üye
Üst Alt