Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sizce ne yapmalıyım?

Sizce ne yapmalıyım?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Abilerim,ablalarım yardımınıza muhtacım hepinize birşey danışmak istiyorumAbilerim,ablalarım diyorum çünkü daha 15 yaşındayımNeyse sorunuma gelince;aşık olduğum bir kız var ve ben bu kızla çok bir arkadaşlık kurdumBu bahsettiğim kızın 2 en yakın arkadaşı ilede çıktımBen bu kıza başlatmak istiyorum onsuz yapamıyorum lakin çekiniyorum,korkuyorum doğrusu yada sevdiğim kıza açıldığımda ayrı tepki alacağımdan korkuyorumdur bunu bilemiyorum kendimden belirlenmiş olamıyorumBen ona yakınlaşmaya çalışırken konuyu dost ortamında aşkolarak açarken o bana sana birini ayarlıyım mıgibisinden laflar söylüyor,fakat pek şirin böylece güzel bi insankiSizce ne yapmalıyım??Ona açılıp herşeyi anlatmalımıyımAma korkuyorum reddedilmekten,hatalı anlaşılmaktanSanırım onu seviyorum hatta tapıyorumBiliyorum hepiniz olur ya sen daha çocuksun diyeceksiniz fakat aranızdan bana yardım edecek birisi çıkacağı için bu konuyu açma gereği duydum????

858,498Konular
982,047Mesajlar
30,025Kullanıcılar
emre0544Son üye
Üst Alt