Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sizce Ne yapmalıyım

Sizce Ne yapmalıyım
0
117

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar benim konuştugum birisi var benim onu sevdigimi biliyorYinede konuşuyoruz sosyal medya hesapları üzerinden ilişkisi yeni bittigi için hazır olmadıgını söylemiştiAma dedigim gibi konuşuyoruz hayla Ara Sıra birlikte gidiyoruz Meslek yerine sabahları Ben Salı günü sinemaya ağırlama ettimCumartesi günü için kabul etti Çarşamba günü mesaj attı Başka bir zamana ertelesek olur mu dedi bende peki dedim2 gün müsade almış işe gelmedibende dün mesaj attım ne süre gitmek istersin ne vakit müsait olursun diye mesaj attım mesajı fark etti whatsappda fakat yanıt vermedi arkadaşlarına sordum moralinin bozuk oldugunu söylediler fazla üstüne gitmek istemedim sizce ne yapmaya çalışıyor beni ektimi yada bana geri döner mi ben tekrardan mesaj atim mi çok üzgün oldugunu biliyorum sadece ve mesajıma cevap vermemeside beni fazla şaşırttı yani gelmeyecek olsan bile yanıt yazarsın niye böyle birşey yaptı anlamadım Başlıktada Belirttigim gibi Sizce Ne Yapmalıyım

Similar threads

BAŞTA yaşadıklarımı anlatıyorum hürmet ve sevgi çercevesinde açıklama yapan arkadaşlarıma teşekkürler Arkadaşlar Benm Çıkdım bir kızdı vardı çıkdım ayrıldık lakin hala konuşuyoruz nadiren mesaj atıyor bende yanıt verıyorum ben atıyorum o cevap verıyor Bazen Benn seni çokk özledımm derdi Artık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
arkadaslar sevdigim bir kız var fakat son zamanlarda hic görüsemiyoruz nedenini bilmiyorum en son beni onun için manâlı oln birseye cagırmıstı bende gitmistim lakin pozitif kalamamıstım ve erken cıkmıstım o günden sonradan nerdeyse hergün konustugum kız kayboldu ortalıklardan msne hergün giren...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Arkadaşlar bizim sınıfta bi kız var 10sınıfım kız ara sıra bana çok yakın davranıyor ara sıra ok soğuk önceden mesaj attığımda yanıt veridi henüz whatsapp tan mesaj attım gördü fakat yanıt vermiyo yarım saat oldu bu şart karşısında ne yapmalıyım ? bide konu bulamıyorum ne konuşacağımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
bi kızla tanıştım 2 aydır tanıyoruz birbirimizi ve ben bu kızı seviyorum arkadaşlar o kız facesine şöyle yazmış Seni seviyorum seslenmek yok fakat marifet önemli olan o kelimenin tüm sorumluluklarını alabilmek tıpkı böyle yazmış ve altınada aşk diye birşey yok tümü yalan dolan felan yazmış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
191
Onu Hesapsızca duramıyorumHep Unutmaya Çalışıyorum lakin aniden aklıma geliyorOnu görünce Fazla seviniyorumAma Kendi Kendime Sorunca AŞK mıdır diye içimden Hayır yanıtı alıyorumBir manâ veremiyorum Ve onu seviyorum onun haberi yok ona açılamıyorum yapımdan nedeniyle Fazla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,496Konular
981,684Mesajlar
29,764Kullanıcılar
alibaba31Son üye
Üst Alt