Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sizce ne yapmalıyım?

sizce ne yapmalıyım?
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
sizce ne yapmalıyım? meraba arkadaşlar aranıza yeni katıldımsizceneyapmaliyim5c519f62c5777alt Kafamı kurcalayan biçok şey var sizin yardımınıza ihtiyacım varsizceneyapmaliyim5c519f62c5777alt :( Frown :( 2yıllık bir ilşkim var 17 yaşındayımOnu fazla seviyorum ilk başlarda yalnızca hoşlanıyordum ve bi hata yaptım eski sevgilime geri döndüm ayrıldım beni affetti benim için herşeyi yaptı 1 sene boyunca gerçekte oda çok seviyorduOnunda ailesiyle benimde ailemle ilqili problemlerimiz vardı herşeyimizi paylaşırdık beni aldatmıcağndan eminim bnm için bütün kız çevresini sildibende bütün dostlarımı sildim onun için birincil başlarda zordum fakat son 1 sene içinde onu kaybetmemek için her dedğni yaptım o benim peşiden koşup ağlarken ben koşar oldum ilqisi kesildi aralıksız tartışma etmemize ramen hep o alttan alırdı derhal ise takmıyor lakin sevdiğini sölüyor hayatında başkası değil zaten benzer okuldayız ve kesintisiz qörüşüyoruz öbür bişeyimiz olmuyor sizce çokmu yüz verdim her dediğni yaparak önceden yapmadıqım içinnasıl davanmalıyım sizin tecrübenize daayanark soruyorum lütfen takviye edin o doğru insan biliyorum ama ilqisi kesildi tüm suçu bana yükler oldune yapmalıyım sizce eskisi gibi olması için  

858,496Konular
982,165Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt