Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sizce ne yerine getirmek gerekiyor?

Sizce ne yerine getirmek gerekiyor?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
merhaba arkadaşlar okullar açıldığında yeni bir okula başlamıştım ve ilk görür görmez aşık oldugum bir çocuğa rastlamıştım,bunu birkaç arkadaşıma söylemiştim onlar da okula yaydılar ve dedikodumuz çıktı cansu yiğiti seviyor filan diyebiz bununla aynı dershaneye gidiyoruz onu arada görüyordum ve onunla karşılaşmak için erken dershaneye gidiyordum bu dedikodudan daha sonra ona gidip 'seni sevmiyorum bunlar yalandı' dedim malcao ise yalnızca kafasını sallamıştıondan sonraki günlerde beni sokakta gördüğünde yol değiştiriyordu ben de aynı şekildeydim çünkü onu gördüğümde utaniyordum,sonra dershanede ve okulda bana baktı 23 kez arkasında ben yine malca hoşlanmaya başladım çocuktankendimden utanmamın nedeni yüzümün fazla pürüzlü olması sanırım,ve dedikodlar hala varsizce ne yapmalıyım da bu çocuğa onu sevdiğimi söyleyebilirim?

858,497Konular
981,899Mesajlar
29,926Kullanıcılar
hzmami_31Son üye
Üst Alt