iltasyazilim
FD Üye
arkadaşlar ilk olarak selamlama diğer açtığım konu başlıktan dolayı kilitlendi bende her tarafta bu konuyu actım ben bi kızdan hoslanıyorum bunu kız bilmiyo ve size basımdan geçen bi olayı anlatım biz bununla birincil okulun bahcesinde geziyoduk daha sonra bu işte msn adresimi istedi bende verdim sonradan arkadaşlarımdan telefon numaramı istemiş duvar kenarında otururken aralıksız olarak bana vuruyodu neden vuruon diye sordugumda ise sanane diyo aralıksız vuruyodu sonunda bende bunun saçını çektim bu kızdı sen benimle konusma dedi niçin dedim sacımı cektin dedi ok istiyosan konusmam dedim sonra ben eve gidiorum dedim defol git dedi cilalı dedim yolun yarısında bu beni aradı işte nerdesin falan eve gidiorum dedim hemen şimdi defol git dedin dedim sonradan ya işlenmiş gel otururuz dedi bende ayak cektim iste bi düsünmem lüzumlu falan sonradan gelmezsen küserim dedi kıramadım gittim tekrar vurmaya başladı ben ona bisey yaptığımda ise üzülüyo ben anlamadım gitti neden vuruyo acaba odamı benden hoslanıyo neden vuruyo lütfen takviye edin demin msnde konustuk kameranı açsana dedi açamadım üzerimde atlet wardı ayıp olur diye yani benim anlamadıgım neden vuruyo oda benden hoslanıyomu yahut ilgilenmemimi istiyo onu sevdigimi kendisine söylemelimiyim lütfen yardım edin şimdiye dek cok kızlar geldi geçti (türk,alman,iranlı,afrikalı,çingeneşaka ast) her değişiklik oldu fakat hiçbirine bu kadar aşık olmadım lütfen destek edin