Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sizce sevmekmi unutmakmi gerekir ??

Sizce sevmekmi unutmakmi gerekir ??
0
112

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
oncelikle mrb birini seviyorum 4senedir onun hicbirseyden haberi değil soyliyemedim cunki birincil basta benden rahatsiz oluyodu gitar kursuna gidiyodu duyunca bende yazildim haftada bir gun olsun belki gorurum diye daha cok baglandim uzaktan uzakta sevdim bigun durdurdu beni kalbim yerinden cikacak gibiydi ne soyliycegini cok merak ediyodum gozlerimin icine bakip yalnızca baska bi kurstan buraya gectigim icin sorguya cekti beni niçin o kursu biraktin buraya geldin falan filan birincil cevap veremedim ona senin buraya gittigini duydugum icin diyemezdim cunki o beni tanimiyodu oranin ogretmenini sevmedigim icin bunun bi sakincasimi var dedim siz bi ogrenci degilmisiniz neden bukadar yargiliyosunuz dedim ozur dilerim dedi neyse dedim hizla uzaklastim soyliyemiyodum onu canimdan cok sevdigimi cunki izine girdi kurt 2aydir gormuyorum , ve madde bagimlisi oldugunu ogrendim duydugumda yikildim hap kullaniyomus birakmak icin bole birini hala sevmeye devam etmem dogru olurmu bilmiyorum ayni zamanda beni seven biri vardi okuldan iki uc senedir tanidigim hala cikmak istiyen kisi onun kankardesi oldugunu ogrendim

ne yapacagimi bilmiyorum aklimdan bir an olsun cikmiyo ne yapmam gerekiyo
unutamiyorum denedim olmuyo ne yapmaliyim sizcee

ve o 21 ben 18 yasindayim

858,496Konular
982,239Mesajlar
30,153Kullanıcılar
hxhdbdbsbdzbSon üye
Üst Alt