Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sizce şu anda ne yapmalıyım? ÖNEMLİ

Sizce şu anda ne yapmalıyım? ÖNEMLİ

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar,
Lise son derslik öğrencisiyim Benimle aynı bölümde okuyan 11 Sınıftan bir kız gördüm ve beğendim Kendim söylemeye utandım Neyseki Sınıfımdan bir kızı arabulucu olarak gönderdim konuştu Kız kim demiş o da adımı söyledi Sonradan kızı 1 gün evvelden faceden eklediğim için anında soyadımı bilmiş Gönderdiğim kızda evet o demiş Sonra kızda tmm olur ilkten tanışalım demiş Konuşmadan 12saat sonradan ben Merhaba yazdım faceden da merhaba dedi Sonradan nasılsın dedim o da iyi iştee dedi Bende bugün sınıftan kız arkadaşım seninle konuştu eğer istersen tnışabilir miyiz dedim o da dost olarak tanışabiliriz dedi Bende olur,nerelisin felan 56 diyologtan oluşan sohbet ettik Sonra sana iyi akşamlar çıkıyorum ben dedi Bende tmm iyi akşamlar yarın okulda istersen konuşabilir miyiz dedim bu mesajımı 1saat sonra gördü cvp yok

SİZE GENEL ÖZET İLE DURUMU ANLATTIM YARIN OLDU YANİ BUGÜN BUNDAN SONRADAN NE YAPMALIYIM ? Lütfen iyi fena önerilerinizi bekliyorum BENİM İÇİN DOĞRUSU FAZLA MANÂLI,
Çoktan TEŞEKKÜRLER

858,497Konular
981,948Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt