Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sizce toplumun ihtiyaçları ve sosyal problemleri nelerdir?

Sizce toplumun ihtiyaçları ve sosyal problemleri nelerdir?
0
181

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kendimce toplumun ihtiyaçları ve sosyal problemlerinin başında sağlık ve eğitim ihtiyacı gelmektedir Dünyada hayat süren her birey sıhhat hizmetlerinden ve eğitim imkanlarından faydalanma hakkına sahiptir Toplumun öteki ihtiyaçlarının başında ise barınma ve besin gelmektedir Millet beslenebilmeli ve bir eve sahip olmalı oysa yaşamlarını sürdürebilsinler

Çevrenizde gördüğünüz ya da duyduğunuz sosyal problemler ve ihtiyaçlar nelerdir?
Çevremde gördüğüm en büyük sosyal ihtiyaç sıhhat sorunlarına tatmin edici hizmet verilememesi Millet hala hastanelerde uzun süre doktor bekliyor ve kısa sürede tedavi göremiyorlar Örneğin annemi bugün doktora götürdüğümüzde bir ultrason filmi için üç ay sonraya gün veriyorlar Bu sorun bence toplumun temel ihtiyaçlarının önünde büyük bir engel *

Similar threads

Çevremizdeki Sosyal Örgütler Hakkında Bilgiler Hepimiz bir toplum içerisinde yaşıyoruz Toplu yaşamanın bir sonucu olarak ihtiyaçlar ve bazı sorunlar yaşanabilir gereksinim ve sorunların ortaya çıkmasının nedenlerinden bazıları toplumların hesaplı, kültürel, sosyal yapılarıdır Sosyal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
temel adalet ve özgürlüklerimiz nelerdir Kısaca Esas Adalet Ve Özgürlükler Nelerdir? İnsan Hakları kavramı bütün insanlara bahşedilen hak ve özgürlükleri kapsar Yaşama hakkı bütün insanların öncelikli hakkıdır Yaşama hakkı olmadan diğer adalet ve özgürlükler de olmaz Esas adalet ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
Çocuğun gelişimi boyunca anne ve babanın etkisinin giderek azalıp yerine arkadaş ve toplum etkisi gelmektedir. Çocuk toplumsal hayatta yer almak için ebeveyniyle arasına mesafe koymaktadır. Okul çağında olan bir çocuk kendisini çevreye alıştırmaya ve çevreyle bütünleşmeye hazırlar. Mantıksal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
sporun hesaplı faydaları Sporun Sosyal ve Hesaplı Faydaları Spor en temel tarifiyle harekettir Fakat bu hareket ister bireysel olsun ister gurup halinde olsun emin kurallar dahilinde ve bir disiplin içinde yapıldığı için sosyolojik bir olaydır Daha da önemlisi spor, Dünya Sıhhat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
özel eğitim kurulunun görevleri nelerdir BİRİNCİ BIRIM Kasıt, Kapsam, Yardım ve Tanımlar Gaye MADDE 1 – (1) Bu Yönetmeliğin amacı; özel eğitime ihtiyacı olan bireylerin, Türk Millî Eğitiminin genel amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda, genel ve mesleki eğitim görme haklarından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
858,496Konular
982,162Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt