Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sizce yaptığım yanlış mı?İçim rahat yok,yanlış mı yapıyorum?

Sizce yaptığım yanlış mı?İçim rahat yok,yanlış mı yapıyorum?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar ilk olarak konuma baktığınız için teşekkür ederimUzatmadan mevzuya geçicem

Benim yıllardır görüştüğüm bir kankam var(Kız)Kendisi çok ama fazla güzelFakat hatalı anlamayın ona karşı birşey hissetmiyorum birbirimizi kardeş gibi severiz

Bizim sınıfta bir çocuk var benim kankamı tanıyormuşBana ayarlar mısın yapar mısın bi güzellik dedi?Bende konuştum meğersem kankam bunu tanıyormuş ve şok olmuşZaten sevgilisi olduğunu böyle bir şeye nasıl teşebbüs ettiğini anlamadımBen ilk kez inanmadım fakat sınıftaki arkadaşımın sevgilisi ile yüzleştirdiEpey bir konuştukKız aldatıldığını öğrendi(öğrenmemesini istedim)Ve çocuktan terketmek istediNe kankam çocuğun teklifini kabul etti ne de sevgilisi bundan böyle onunla çıkıyor

Ben kıza kendimi suçlu hissettiğimi söylesem de o rahat olmamı zaten kötüye giden bir ilişkilerinin olduğunu zaten kısa zamanda biteceğini söylemiştiNitekim de o kadar oldu

Fakat bu kızla muhabbeti epey bir ilerlettikVe birbirimizden hoşlanıyoruzFakat ben rahatsızım bundan sözde arkadaşımla arasını bozdumda ben ayartmışım gibi olduArkadaşımla da konuşunca eski sevgilisini sevmediğini en ince ayrıntısına kadar hayatında kankamın olduğunu söyledi
Aralarında pek birşey geçmemiş ve kız çok temiz mükemmel birisi

Sizce kuruntu mu yapıyorum?Bunda benim bir suçum var mı?Ve kızla çıkarsam ayıp mı etmiş olurum?

858,498Konular
982,052Mesajlar
30,039Kullanıcılar
postaldudeSon üye
Üst Alt