iltasyazilim
FD Üye
Merhaba arkadaşlarŞimdi benim sorum şöyleDaha önce çok kişiyle çıktım genelde defalarca rakip beni beyenmişti bende sevmedim halda çıkmıştım fakat benm beyendim kızlarda beni istemiyoduBu halada böyleHerneyse biliyosunuz okullar yeni açıldıVe bizim okul kız lisesi oldu okulumuzu 9snf 300den artı kız geldi 9ve11ler sabahcı bende 11sınıfımNeyse okulların 3günü ben bir kız beyendim kız fazla güzel ve okulda daima bana bakıyodu onların sınıfı üste olmasına rağmen hep bizim sınıfın oraya gelip bana bakıyodu bende ona bakıyodumSonra ben bununla tanştım telefon numarasını aldım ve 3gün konuştukÖğrendimki çıktığı biri varmış ama kız daima bnmle canımlı cicimli konuşuyoduHernedense ertesi gün bana kız ayrıldını sölediBende doğal olarak derhal atladımBenmle çıkarmsn die kız beni reddettiAma benmi telaş ediyorum yoksa kızdamı sorun var herseferinde sabredemedim için kaybediyomuyum ? Hangi kızı beyensem 23gün konuşuyorum hep övgü ediyorum güzel sözler sölüyorum ve anında çıkma teklifi ediyorum her defasında beyendm kızlardan reddeliyorum lakin beni beyenen kızlarıda ben sallamıyorum ilgilimi çekmiyolar çünküŞimdi sorum şöyle bi kızla çok uzun bir zamanmı konuşmalıyım duygularımı hemencecik açıklamalımıyım onlar gibi bi msjıma 1saat sonramı cvp vermeliyim anlamış değilim yardımlarınızı bekliyorum çoktan teşekkürler