iltasyazilim
FD Üye
İnternetten tanıştığım kızla 4 aydır konuşuyorum Konuşmanın 3 Haftasında falan arkadaşligimizi daha ileriye taşımak istediğimi söyledim fakat reddetti Aramızdaki mesafeyi (700 km) sorun etti sürekli Kısa bir süre sonradan bu sefer benzer teklifi o yaptı ama bir gelişme olmadı arada kaynadı gittiBi aralar çok sağlam flörtümüz oldu; skype konuşmaları olsun, iltifatlar olsun Birbirimize güzel sözler söyledik falan fakat gel gör oysa bundan böyle beni istemediğini ve hoşlanmadığını söylüyor Arkadasligimizi hiçbir vakit ayırmak istemedi fakat hiçbir zamanda ne olursa olsun birlikte olamayacağımizi söyledi Bende bundan ötürü dün hayatından çıkma kararı aldım Bu içten bir karar mı? Yani bana böylece gibi geldi çünkü ben ondan hoşlanıyorum o benden hoşlanmıyor Ben birlikte geçirdiğimiz her sürede daha sıkı baglanacaktim onun için ise hiçbirşey değişmeyecekti Bir kız bir erkeği istemiyorsa o meslek baştan midir? Yani bana herseferinde daima defa istemediğini söyledi ama bendende hiç kopmadı Nedir bunun olayı? Var mı anlayan birileri?
Sahiden 4 ay içinde öyle çok şey yaşandı fakat genel bir yorum yapabilmeniz için hepsini buraya yazmam gerekli lakin tabii yazarsam gerçekte roman olur
Sahiden 4 ay içinde öyle çok şey yaşandı fakat genel bir yorum yapabilmeniz için hepsini buraya yazmam gerekli lakin tabii yazarsam gerçekte roman olur
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.