Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sizden 1 Ricam Var Arkadaşlar ?

Sizden 1 Ricam Var Arkadaşlar ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba Arkadaşlar

Yaşım 17 SevgilimOnu cok seviyorum Allah bozmasınBen onu takriben 1 , 15 yıldır tanıyorumBiz bu süreç içerisinde kesintisiz ayrılıpbarıştık Ayrılıp barışmalar konusunda daima o haklıydıBenim hatalarım olmustuVe bu yüzden ayrılmıstıkBundan 1 ay önce tekrar kendisiyle irtibata geçtim ve birazcık yakınlaştıktan sonradan önerge ettim Bana niyetinin ciddi oldugunu ve birazcık vakit vermemi istediBuna o süreyi tanıdımDaha sonradan teklifimi kabul ettiÇok mutluyuzHani derler ya yıpranmış ilişkiler yürümez diye , bizimkiside tam tersiBirbirimizi seviyoruz niyetimiz önemliGelecekle iligli büyük planlarımız varAnneme bu konuyu actıgımda ''davet et tanıyalım'' dediHaftaya gelecek inşallah

Gelelim asıl konuya ; biz bu süreç içerisinde kesintisiz ayrılıpbarıştıgımız için doğum günlerinde hiç dogru düzgün hediye alamadım7 temmuz onun doğum günüTüm bu zamanların acısını cıkarak 1 armağan edinmek istiyorumSizce bu cok özel hediye ne olmaLı ? Muavin olursanız sevinirim

??s & ??iƒ

858,497Konular
981,966Mesajlar
29,964Kullanıcılar
canbasSon üye
Üst Alt