Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sizden Bi konuda yardim istiyorum

Sizden Bi konuda yardim istiyorum

Similar threads

Dış Ülkeden alış veriş yapacagım da toplu olarak bunlar yasak gibi durumlar varmı acaba
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
çook istiyorum arkadaşlar lütfen yardim Merhaba arkadaşlar araniza yeni katıldım yardimlarinizi bekliyorum Haziran 25 inde regl oldum ve 47 gün gecikmeyle birlikte ağustos 11 de hava değişimi olarak düşündüm kısa bir tatilimiz olmuştu Fakat hiç bu sekilde gecikmem olmazdı 3 senelik evliyim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Suda boğulmalar genellikle kişinin paniğe kapılması sonucu meydana gelir ve boğulmaların büyük bir kısmı ne yazık ki kurtarma sırasında oluşur Yanlış müdahale öldürür Her zamanki gibi ilk yardımın temel basamakları düzenli ve dikkatli olarak uygulanır 112’yi arayarak tıbbi yardım isteyin Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
İslâm, mensuplarından insânî ilişkileri hakkaniyet üzere tesis etmelerini ister Zarar görmemek ve hiç kimseye zarar vermemek bizim dinimizde esastır Faiz ise, temelde karşılıksızhaksız bir muameledir Bu sebeple Kur’ânı Kerim mü’minlerini faiz gibi bir illetten şiddetle sakındırır Peygamber...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Anne babalara tavsiyeler cocuğa değer vermek Cocuk okul oncesi Cocuğun icinde buyuduğu cevre ne kadar donanımlı ise ve aile bireyleri ilişkilerinde ne kadar sevecen davranırlarsa cocuk kendini o kadar iyi hissedecektir Ve cocuk anne babası tarafından ne kadar cok sevilirse, değer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt