Size anne diyebilir miyim meşhur oyuncularımızdan Ipekli Tenolcay her şekilde anne oldu iyi kötü insancıl fedakar acımasız işte Ipekli Tenolcay KADERİ ANNEYİ OYNAMAK 1548637534 1548637534 sizeannediyebilirmiyim5c4e556401c3bsizeannediyebilirmiyim5c4e556401c3b http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberipeekkk&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg EKRANLARDA ANNE ROLÜNDE GÖZÜKEN IPEKLI TENOLCAY, FARKLI KARAKTERLİ ANNELERİ OYNADIĞINI SÖYLEDİ Son yıllarda oynadığı tüm dizilerde anne rolüyle kamera karşısına geçen Ipek Tenolcay, 'On sene önce bile orta ihtiyar anneyi oynuyordum Lakin her dizide diğer başka anneleri canlandırıyorum' dedi TRT 1'deki Cam Kırıkları isimli dizide Nursel Ergin ve Ceren Şekerci'nin annesini canlandıran Tenolcay, 'Bir şansım da oynadığım anne rollerinin birbirinden çok öbür karakter özelliklerine sahip olması Kimi süre çocuğuna üzülen, kimi süre da evladının hasretini çeken bir anneyi oynadım Sırça Kırıkları dizisinde ise öz kızını kaybeden bir kadını canlandırıyorum Hepsinin kaderi ise genç yaşta anne olmaları' diye konuştu 39 yaşındaki oyuncu genç yaşlarda anne rolünü kabul etmesinin nedenini ise şöyle açıkladı: 'Bu işe birincil başladığımda dizileri sinema zihniyeti gibi görmüş ve bu nedenle kabul etmiştim Bana gelen teklifler, güzel görünümlü, fit bir vücuda sahip 40'larında kadın rolleriydi İlla fakat, anneydi fakat bu kadınlar Hakiki hayatımla dizideki karakterlerim çok örtüşüyor Çünkü ben de bir anneyim İnsanın göremediği yavrusu ile bile aralarında nasil büyük bir senet olduğunu, neler hissettiğin anlayabiliyorum' şeklinde konuştu