Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

size oturmaya gelecektik de

size oturmaya gelecektik de
0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
size oturmaya gelecektik de teyzecim bugun evdeyseniz annemler size oturmaya gelecek niye kendi evinizde oturamıyormusunuz ? değil değiştirme olsun dediler özlemişler sizi annene söyle eksik birazda kıçının üstünde otursun Şehribar hanım bir fincan tuzlu verirmisin bende kalmamış da ayy bende de değil valla bende melahattan aldım dı geçen niye ayol tuzlu almıyonuzmu siz eve niye melehattan istiyorsun ancak valla basit geliyo böylesi yoksa bakkal dibimde yani lakin azıcık yüssüzlük var bende ondandır aa kapı kapıya bakıyoruz lakin hiç görünmüyorsunuz valla niye ara da bir gözükmek gibi bir gereklilik bi var bu apartmanda? değil yani bi kahve falan içelim beraber diyecektim ben kahve içmem, söylenti hiç yapmam ne biliyim iki sohbet ederdik hay komşuluk ilişkilerine soda varmı soda? var var iyi aç sodayı bekle geliyorum ag aaa sevim hanım perdeler yeni mi evt canım yeni ne tesadüf neymiş o tesadüf benim 5 yıl önceki fakat perdelerim aynısı ag skt git evimden palavracı ırıspı alinti  

858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt