Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sizi bize parayla mı verdiler?

0
142

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0

Gazeteciyazar Mesut Yar, Posta gazetesindeki yazısında dizilerde son zamanlarda yapılan mantık ve gercek dışı hataları sert bir dille eleştirdi Yazar, ''Yetişin komşular; Abdulhey hortladı!'' başlıklı yazısında, 'Sizi bize parayla mı verdiler?' dedi

İşte Mesut Yar'ın o yazısı:

Şu ekrandaki olumsuzluğu daha once konuşmuştuk değil mi? Bak yine aynısı oldu Abdulhey olmedi (Kalbimizde yaşıyor demeyi isterdim ama gercekten olmedi)

Kurtlar Vadisi Pusu (Star TV), mucizelerde Yaprak Dokumunden aşağı kalır bir yanı olmadığını gosterdi Ve hangi bilim adamının elinden cıktığı bilinmeyen (Bulun onu bana, Nobele aday gostereceğim) bir sıvıyla beş dakikalık “kalp olumu sonrasında hayata donduruldu Benim bildiğim daha kurşunu yemeden arazı vardı kardeşimizin Beyni sulanmış, anılar bulanıklaşmıştı Tersine bir etki yaratır mıydı acaba bu yeniden doğuş hali

Adamımızın hatıraları netleşecek ve olumsuz bir tutkuyla bağlandığı Polat ağabeyinin pacalarını opecekti yine (Gelecek bolumde yuksek ihtimal yaşanacak budur)

Beynine iki dakikadan fazla oksijen gitmeyen insanlarda kalıcı hasarlar oluşur Sanırım Abdulheyde de olacak boyle Kim bilir belki bir kolu tutmaz, Gulluyle birleşip, kullanabildikleri kollarıyla Voltranı oluştururlar; yakışır bizim vadiye hem, ne dersiniz?

Aşkı Memnuda (Kanal D) Nasıl olduysa kızımız anestezi altında boşalan bilincaltı marifetiyle ameliyat masasında “O bebeği istiyorum diye sayıklamıştı Benim bildiğim anestezi uykusu olum sessizliği icerir ama değilmiş, bak, bir yaşıma daha girdim Onu da boşver; nasıl bir doktorsun ki sen ey beyaz onluklu amca, kızın bilincaltını dinleyerek operasyonu yapmıyor ama hamile bir kadına narkoz vermekten de geri durmuyorsun? Ey, diplomasında sorun olan doktorlar, aklından zoru olan koşk ahalisi ve paparazziliğe yattıkları koşkun arka kapısı olduğunu bilmeyen gazeteciler; sizi bize parayla mı verdiler yahu?

ekolay

858,461Konular
981,117Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt