Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

sizin arkadaşlığınız nasıl başladı...????

sizin arkadaşlığınız nasıl başladı...????
0
37

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
sizin arkadaşlığınız nasıl başladı???? melek kankilerim ve ablalarım her zaman merak etmişimdirhepimizin illaki canı gibi sevdiği bi arkadaşı vadırpeki bu arkadaşlıklar nasıl ve nerde başladı?? benim en yakın dostluk öyküm lise 2 de başladıbaya bi hırgürün peşinde süre geçtikçe fazla sıkı bağlandıkpeki ya siz?  

Similar threads

of of off yardımm :( ( ( kızlar sizinle bi sorunumu paylaşmak istiorum ve bana yardım edeceğinizi biliyorum benim 3 yıllık bi ilişkim var iyi kötü 3 sene oldu fakat size anlatacağım konu bana abuk subuk gelioken siz nasıl düşünürsünüz bunu kavramak istiorum bi sevgilim var 4 gündür hiç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Merhaba Abilerim Ablalarım Ben bu Sene lise 1 e Başladım ve Bir Kıza tutuldum Birincil defa başıma gelen bişey bu zamana kadar hiç bir kızla çıkmadım böyle duygular hissetmemiştim her neyse kızı çok seviyorum ben en önde oturuyorum oda arkamda oturuyor lise başladı bir kaç ders işledik birinci...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Fatih Ürek: Aysun beni görünce boynuma sarıldı ve öpüştük NE YAKIŞIKLI ADAMMIŞIM!'Şeytanın Pabucu'nda oynayan ve imajını da değiştireb Fatih Ürek: ‘Ne yakışıklı adammışım!’ diyorum kendi kendime Ayrıca bundan başka şöyle bir hakiki var, ekip elbise bana çok yakışıyor yahu!' dedi 1549419...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
aloo kellik hattı buyrun alo iyi günler, ben gün geçtikçe kelleşiyorum hmmm çağırmak o kadar ne yapiyim sizce her türlü ilacı denedim? kazıtın saçlarınızı, peruk da takabilirsiniz aaa içten, fazla yaşa alo saçım dökülüyor hattı beysi! siz yaşayın, iyi günler selam, saçım dökülüyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Bir Bebeğin Yarım Kalmış Günlüğü Bir Bebeğin Yarım Kalmış Günlüğünden 5 Ekim: Bugün var edildim Buradayım Varım Müthiş bir duygu bu Var olduğumu henüz annem ve babam bilmiyor Bir elma çekirdeğinden bile küçüğüm Ama ne de olsa, ben benim Varım ya! Bu bana yetiyor Henüz bedenim belli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt