Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sızma Eğitimleri

Sızma Eğitimleri
61
706
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

• Kilitli
*** *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli hakka sahip değilsiniz. Forum konusunu ziyaret edin! ***
Cevaplar
46
Görüntüleme
927
sivil savunma eğitimi, sivil savunma eğitim yönergesi Sivil Savunma Eğitimleri nasıl yapılır? Sivil Savunma Eğitimleri: Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı Eğitim Aralıksız Talimatı ’na ve Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı ’nca her eğitim dönemi başında yapılan yıllık eğitim planlamasına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Sızma zeytinyağının, kalbe iyi geldiği bilimsel olarak doğrulandı Sızma türünün, kalpdamar sistemine, diğer zeytinyağı çeşitlerinden daha yararlı olduğu ortaya çıktıSızma zeytinyağının, kalbe iyi geldiği bilimsel olarak doğrulandı İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenen Dünya Kardiyoloji...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Anal ilişkide sızma olmuş hamile kalırmıyım İyi akşamlar, sevgilim analdan üzerine surtunuyordu , prezervatif de vardı lakin sızma olmuş sonradan fark ettim ben yüz üstü pozisyondaydim sizce vajina bölgesine girmiş mıdır Şuanda ertesi gün hapı kullandım ama korkularim var  
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Her kurumun ve şirketin kendine saklaması gereken bilgiler vardır. Bilgisayar korsanları ya da hacker denilen şahıslar, çoğunlukla bu bilgiler karşılığında bir şey almak için saldırırlar. İşte tam bu noktada, kısa ismi PENTEST olan penetrasyon ya da sızma testinin kıymeti ortaya çıkıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,508Konular
982,843Mesajlar
30,630Kullanıcılar
onljnjSon üye
Üst Alt