Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sivil savunma eğitimi,
sivil savunma eğitim yönergesi
Sivil Savunma Eğitimleri nasıl yapılır?
Sivil Savunma Eğitimleri: Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı Eğitim Aralıksız Talimatı ’na ve Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı ’nca her eğitim dönemi başında yapılan yıllık eğitim planlamasına...
Sızma zeytinyağının, kalbe iyi geldiği bilimsel olarak doğrulandı Sızma türünün, kalpdamar sistemine, diğer zeytinyağı çeşitlerinden daha yararlı olduğu ortaya çıktıSızma zeytinyağının, kalbe iyi geldiği bilimsel olarak doğrulandı İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenen Dünya Kardiyoloji...
Anal ilişkide sızma olmuş hamile kalırmıyım İyi akşamlar, sevgilim analdan üzerine surtunuyordu , prezervatif de vardı lakin sızma olmuş sonradan fark ettim ben yüz üstü pozisyondaydim sizce vajina bölgesine girmiş mıdır Şuanda ertesi gün hapı kullandım ama korkularim var
Her kurumun ve şirketin kendine saklaması gereken bilgiler vardır. Bilgisayar korsanları ya da hacker denilen şahıslar, çoğunlukla bu bilgiler karşılığında bir şey almak için saldırırlar. İşte tam bu noktada, kısa ismi PENTEST olan penetrasyon ya da sızma testinin kıymeti ortaya çıkıyor...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.